Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Richard Sennett

Skeleton on view change

Recommended Posts

Just throwing this out there tweaked Ni - new Bojote cfg file - etc. But still getting a slow loading VC pmdg 777 and a quick skeleton when showing spot plane view any ideas on how to stop this I am all ears lol - not my rig thats for sure - cfg file shown below also paul have tried all the major contributors NI profiles including yours yet same problem on all of them, thank you.

 

 

 

// This file was tweaked on Sep 22, 2013 at 03:05 GMT using Bojote's automated FSX Tweaking & Tuning Service
// This file is optimized as follows: 4 core(s), CPU speed 5, HT 1, GPU 4, PREF 2
// You can visit Bojote's FSX Tweaking & Tuning service at http://www.venetubo.com/fsx.html
[bufferPools]
RejectThreshold=131072
[VirtualCopilot]
VirtualCopilotActive=0
[sOUND]
AmbientUI=0
AmbientUIMusicVolume=-6.000000
PrimaryDevice={DEF00000-9C6D-47ED-AAF1-4DDA8F2B5C03}
SOUND=1
SOUND_LOD=1
SOUND_QUALITY=2
UISound=1
VoiceDevice={DEF00002-9C6D-47ED-AAF1-4DDA8F2B5C03}
SOUND_FADER1=0.190000
SOUND_FADER2=0.790000
SOUND_FADER3=0.800000
SOUND_FADER4=0.500000
AmbientUIMusic=FSX01
[DISPLAY.Device.NVIDIA GeForce GTX TITAN.0]
AntiAlias=1
Mode=1920x1200x32
TriLinear=1
[slewTextInfo.1]
AirSpeed=1,5
Altitude=1,3
Heading=1,4
Latitude=1,1
Longitude=1,2
[AContain]
LabelColor=FFFF0000
LabelDelay=1000
ShowLabelAirline=0
ShowLabelAirlineAndFlightNumber=0
ShowLabelAirspeed=0
ShowLabelAltitude=1
ShowLabelContainerId=0
ShowLabelDistance=1
ShowLabelFlightPlan=0
ShowLabelHeading=0
ShowLabelManufacturer=1
ShowLabelModel=1
ShowLabelTailNumber=0
ShowLabels=0
ShowUserLabel=0
[ATC]
AutoOpenAirTrafficWindow=1
COMM_MSG_AI_ATC_COLOR=FFFF7840
COMM_MSG_ATC_AI_COLOR=FF00FF00
COMM_MSG_ATC_USER_COLOR=FFB6FFB6
COMM_MSG_NONE_COLOR=FFFFFFFF
COMM_MSG_USER_ATC_COLOR=FFFFD21B
PilotVoice=0
ShowATCText=1
UsePilotVoice=1
[TextInfo.1]
AirSpeed=1,5
Altitude=1,3
Heading=1,4
Latitude=1,1
Longitude=1,2
WindDirectionAndSpeed=1,6
[iNTERNATIONAL]
ASLAT=2
ASLON=1
MEASURE=0
[CONTROLS]
Controls_Current=Standard
Controls_Default=Standard
KBDAIL=64
KBDELEV=64
KBDRUD=64
[FACILITIES]
CITY=
COUNTRY=
GTL_BUTTON=1290
STATE=
[TextInfo.3]
AirSpeed=1,5
Altitude=1,3
FrameRate=2,1
FuelPercentage=2,4
GForce=2,3
Heading=1,4
Latitude=1,1
LockedFrameRate=2,2
Longitude=1,2
WindDirectionAndSpeed=1,6
[PointOfInterestSystem]
CycleSetting=0
[GRAPHICS]
AC_SELF_SHADOW=0
AIRCRAFT_REFLECTIONS=1
AIRCRAFT_SHADOWS=0
ALLOW_SHADER_30=1
COCKPIT_HIGH_LOD=1
D3D10=1
EFFECTS_QUALITY=2
ForceFullScreenVSync=1
ForceWindowedVSync=1
GROUND_SHADOWS=0
HIGHMEMFIX=1
IMAGE_QUALITY=0
LANDING_LIGHTS=1
NUM_LIGHTS=8
See_Self=1
TEXTURE_MAX_LOAD=1024
TEXTURE_QUALITY=3
Text_Scroll=1
MultiSamplesPerPixel=8
MultiSampleQuality=24
SHADER_CACHE_PRIMED_10=1693458432
[TrafficManager]
AIRPORT_SCENERY_DENSITY=3
AirlineDensity=0
FreewayDensity=0
GADensity=0
IFROnly=0
LeisureBoatsDensity=0
ShipsAndFerriesDensity=0
[DynamicHeadMovement]
HeadMoveTimeConstant=1.000000
LonAccelOnHeadLon=-0.020000
LonAccelOnHeadPitch=-0.010000
MaxHeadAngle=5.000000
MaxHeadOffset=0.300000
RollAccelOnHeadLat=0.010000
RollAccelOnHeadRoll=0.100000
YawAccelOnHeadLat=-0.100000
[REALISM]
AutoCoord=True
AutoTrim=False
CrashDetection=False
CrashTolerance=0.000000
CrashWithDyn=False
GEffect=False
General=0.000000
GyroDrift=False
GyroEffect=0.000000
ManualLights=False
PFactor=0.000000
RealMixture=False
StressDamage=False
Torque=0.000000
TrueAirspeed=False
UnlimitedFuel=True
[Weather]
AdjustForMagVarInDialog=1
CLOUD_COVERAGE_DENSITY=8
CLOUD_DRAW_DISTANCE=4
DETAILED_CLOUDS=1
DisableTurbulence=0
DownloadWindsAloft=0
DynamicWeather=0
MaxGustRampSpeed=200
MaxGustTime=500
MaxVarRampSpeed=75
MaxVarTime=50
MinGustRampSpeed=1
MinGustTime=10
MinVarRampSpeed=10
MinVarTime=5
THERMAL_VISUALS=0
TurbulenceScale=1.000000
WeatherGraphDataInDialog=0
WeatherServerAddress=fs2k.zone.com
WeatherServerPort=80
WindshieldPrecipitationEffects=1
[Misc]
Com_Rate=7
[Main]
DisablePreload=1
HideMenuFullscreen=1
HideMenuNormal=0
SimObjectPaths.0=SimObjects\Airplanes
SimObjectPaths.1=SimObjects\Rotorcraft
SimObjectPaths.2=SimObjects\GroundVehicles
SimObjectPaths.3=SimObjects\Boats
SimObjectPaths.4=SimObjects\Animals
SimObjectPaths.5=SimObjects\Misc
User Objects=Airplane, Helicopter
ProcSpeed=10692
PerfBucket=7
Maximized=1
Location=440,211,1480,989,\\.\DISPLAY1
[Trusted]
C:\FSX\VistaMare\ViMaCoreX.dll.zlznhubkabiiewwrlewirooinzzuaqauahqkzkbo=1
C:\Program Files (x86)\EZCA\EZCA.exe.iozbeibkhtqtocnwqzcolqeqneuazhelonutoauw=1
C:\Program Files (x86)\Saitek\Pro Flight Panels\SaiPanels.exe.kotcaokrwhwlbwzahlohlkcnlqbarruuozqnhbiq=1
C:\Program Files (x86)\Saitek\Pro Flight Panels\SaiPanelsFS9.exe.ooiolrhucnhcnhublauihbbuoztawzwrtbeubkan=1
C:\fsx\Aerosoft\Flight Recorder\AS-FlightRecorder.dll.kowbnknwztnzwawbtnaiultucotkahzetqnuenql=1
C:\fsx\Modules\A2A_Feel.dll.nqrnaoulzzcckrowuiuzlqtzcbnzclaairnuzzto=1
C:\fsx\Modules\AccuFeelMenu.dll.iakzltnheczqetbokhznrkuqcctiaznzialutcoi=1
C:\fsx\Modules\FSUIPC4.dll.nrrotbctlbuwrrilqkizbwwuweclkunanbrknnbb=1
C:\fsx\PMDG\DLLs\PMDG_Interface.dll.tozokkbibunlwektucwuzaelwbrbqrcezwcqhrbu=1
C:\fsx\RAASPRO\RAASPRO.dll.waaokrbtuculubkozhezoculwheortklaatorowl=1
C:\fsx\bglmanx.dll.owrqnurzueuhakhhkqhbiquztebbkzowlkqhtqwz=1
C:\fsx\fsdreamteam\couatl\couatl.exe.akkqztcnuoezuwotorbqtaqtlaqzroeneoohlnht=1
C:\fsx\GAUGES\PMDG_777X.DLL.oltoockukrcwanciqertrwaeaklcabwweblkaotn=2
C:\fsx\GAUGES\PMDG_777X_3.DLL.riabowilkwkchbcoebczlthiwzwtlkkekkinqbhw=2
C:\fsx\GAUGES\Radio_CT206.DLL.iqukqlkzwelzclrhhcoeqauototlbcoqhttwezzl=2
C:\fsx\GAUGES\CarSound_CT206H.DLL.nuuownzzwoazihibqzlrerboqcenbtqcbritquck=2
C:\fsx\GAUGES\CARCT206H_STEAM.DLL.euaawhrhcilhkeqnlqcbhrwoohztikaktqlkaicc=2
C:\fsx\GAUGES\CarSoundB200.DLL.itlkezialtouezeawiiuerrtwrrzuqbouciniuuk=2
C:\fsx\GAUGES\B200.DLL.lozehuhhhbbtrntknqottcubzzwkekuzalkhwwah=2
C:\fsx\GAUGES\WX_Gauge_3D_B200.DLL.henkcqukruuazauonbliktwccbqqwieblaztcoao=2
C:\fsx\GAUGES\B200KA_Cabin_alt.GAU.wcriltehoztzhiaeblqkcnlrwooeccetunqrwlcn=2
C:\fsx\GAUGES\CARTBM850_G1000.DLL.awiwzuconckzkclblozkteqciqbikqhihnhoahrz=2
C:\fsx\GAUGES\CarSound_TBM850.DLL.atlctlbuebahiilcuecahazenonbqooettehbwnb=2
C:\fsx\GAUGES\TBM850_Cabin_alt.GAU.wcriltehoztzhiaeblqkcnlrwooeccetunqrwlcn=2
C:\fsx\GAUGES\Magnetic_Compass.DLL.keqiqcazrlaowulnkurhquzaawnaaqcthihrnlar=2
C:\fsx\GAUGES\Cessna.DLL.uthzhantbqctezuwltqtwbhnecbhklnatocahzek=2
C:\fsx\GAUGES\Cessna172.DLL.akebnuqenchhtbuhhoubceknowtequzutwhzotnn=2
C:\fsx\GAUGES\Cessna182s.DLL.zinlolrninuaeewwzicaqcokcnzwekebqwcaotci=2
C:\fsx\GAUGES\CessnaWAlpha.DLL.akcqnilqoztwlbellqlkaluheaokloalhntziwtt=2
C:\fsx\GAUGES\Bendix_King_Radio.DLL.lbuilctleeqcoohceiuiiqqncwizwqaowbraloii=2
C:\fsx\GAUGES\Bell_206B.DLL.kckiekolkoqahnaauicknqhkwlubtnrhnkiencbo=2
[TextInfo.2]
FrameRate=1,1
FuelPercentage=1,4
GForce=1,3
LockedFrameRate=1,2
[uSERINTERFACE]
Map_Orientation=2
OpenATCOnCreate=0
PAUSE_ON_LOST_FOCUS=1
PROMPT_ON_EXIT=1
PageID=1
SHOW_MISSION_CAPTIONS=0
SITUATION=FLIGHTS\OTHER\FLTSIM
ShowAllACPaintSchemes=1
SelectAircraftManufacturer=All
SelectAircraftPublisher=All
SelectAircraftType=All
[sIM]
SYSCLOCK=1
[Display]
ActiveWindowTitleBackGroundColor=0,28,140,64
ActiveWindowTitleTextColor=255,255,255
BLOOM_EFFECTS=1
ChangeTime=4.000000
InfoBrakesEnable=True
InfoLowerLeftBackGroundColor=255,0,0,128
InfoLowerLeftTextColor=255,255,255
InfoLowerRightBackGroundColor=255,0,0,128
InfoLowerRightTextColor=255,255,255
InfoOverspeedEnable=True
InfoParkingBrakesEnable=True
InfoPauseEnable=True
InfoSlewEnable=True
InfoStallEnable=True
InfoUpperRightBackGroundColor=0,0,0,0
InfoUpperRightTextColor=255,0,0
NonActiveWindowTitleBackGroundColor=24,33,87,64
NonActiveWindowTitleTextColor=255,255,255
SKINNED_ANIMATIONS=1
TEXTURE_BANDWIDTH_MULT=100
TextureMaxLoad=200
TransitionTime=4.000000
UPPER_FRAMERATE_LIMIT=30
WideViewAspect=True
[JOBSCHEDULER]
AffinityMask=254
[bufferPools]
BufferPools=0
[slewTextInfo.3]
AirSpeed=1,5
Altitude=1,3
FrameRate=2,1
Heading=1,4
Latitude=1,1
LockedFrameRate=2,2
Longitude=1,2
[PANELS]
DEFAULT_VIEW=0
IMAGE_QUALITY=1
PANEL_MASKING=1
PANEL_OPACITY=100
PANEL_STRETCHING=1
QUICKTIPS=0
UNITS_OF_MEASURE=0
[sTARTUP]
DEMO=0
LoadWindow=1
SHOW_OPENING_SCREEN=1
STARTUP_DEMO=0
[slewTextInfo.2]
FrameRate=1,1
LockedFrameRate=1,2
[TERRAIN]
AUTOGEN_DENSITY=2
BATCH_AUTOGEN2=1
DETAIL_TEXTURE=1
LOD_RADIUS=4.500000
MESH_COMPLEXITY=100
MESH_RESOLUTION=23
SWAP_WAIT_TIMEOUT=2
TEXTURE_RESOLUTION=29
WATER_EFFECTS=4
[sCENERY]
DAWN_DUSK_SMOOTHING=1
IMAGE_COMPLEXITY=5
LENSFLARE=0
MAX_ASYNC_BATCHING_JOBS=2
SmallPartRejectRadius=4.0
[DISPLAY.Device.NVIDIA GeForce GTX TITAN.0.0]
Mode=1920x1200x32
AntiAlias=1
TriLinear=1
[RWW_WEATHER_MAP]
SHOW_AIRPORTS=0
SHOW_VORS=0
SHOW_NDBS=0
SHOW_APPROACHES=0
SHOW_INTERSECTIONS=0
SHOW_VICTOR=0
SHOW_JET=0
SHOW_AIRSPACE=0
SHOW_FLIGHTPLAN=1
SHOW_WEATHERSTATIONS=1
SHOW_WEATHERSYSTEMS=1
SHOW_DATATAGS=1
SHOW_TERRAIN=1
[MULTIPLAYER]
condAccoutPassword=0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

HI,

 

is the screen resolution correct?

 

[DISPLAY.Device.NVIDIA GeForce GTX TITAN.0]
AntiAlias=1
Mode=1920x1200x32
TriLinear=1
 
Did you try BufferPools=0?
 
Spirit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Spirit - I have a dell 27" monitor looks right to me do you see something wrong ? I can try buffer=0 when I get home tonight - thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Spirit - I have a dell 27" monitor looks right to me do you see something wrong ? I can try buffer=0 when I get home tonight - thanks.

 

Hi Richard,

just thought the 1200 is wrong but with the 27" monitor it may be right. Can be easily checked at Windows "screen resolution".

Spirit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dont own the T7...but same happens with ngx. For me, the only thing that stopped it was opening the repaint in a editor, and resizing the textures from 4096, to 1024. Even with TML=1024 in CFG, made no diffrence what-so-ever.To my knowledge all that does is put more load on your Gcard, as 4096 textures are being sent the GPU, whitch then has to resize them to 1024 before sending them to screen.If repaints are already 1024, theres no work to be done, and show up instantly....for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok Steve maybe you can help this is driving me nuts this did not happen in dx9 I cant get T777 to load between view changes I keep getting a skeleton and a slow loading blocky VC

 

all ni settings offered up and dx fixer settings

 

I have tried all of the ideas offered even low file size oscar clouds no rex water options at nor rex cloud options so thats not it open to any help on this - thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just looking at the post, Rich: why on earth are you using BP=1, with a rejectThreshold, when you have a TITAN for a gpU?

I'm looking down the fsx.cfg, and I see a lot of problem settings. Bear with me I need to copy it to something I can work with. While I'm doing that - would you mind posting your NI settings screenie please?

 

Thanks,

 

pj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Her you go Paul

 

I have changed it to "0" that 1 should not be there as I tried both neither made a difference

 

afh3rc.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks you sir!  Hmmm... the settings here in NI are not those in the fsx.cfg, as set by the Fixer... that is fixed, though, so leave it as it is. The NI looks fine, and is a reasonable base from which to work.

The cfg is attached below - just move the old one somewhere else, and put this one in it's place then start the sim. I don't think I've missed anything, but  it's possible. You ought to see a difference, so get back to me! ok!

 

 

 

Thanks,

 

All the Best,

 

peej

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the confidence buddy - no luv same problem re-loaded video driver also, I have no wave animation too whats going on here lol out of ideas ds9 it was fine hmmm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Would you go to the shaders cache folders, Rich - and delete them, please - actually just the Shaders10 folder is fine.

 (At C:\Users\{your username here}\AppData\Local\Microsoft\FSX\   

 

...and then restart it. Also - are you using EZCA by any chance?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have ezca but shut it down before a flight to exclude it from the problem - trying it now Paul be back

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still the same Paul thought maybe it was my paint but stock pmdg paints do the same thing mas this crazy lol do appreciate your time on this   :) I have never had problems like this if I did I figured them out but this has been gooing on since dx10 install other aircraft are fine and ngx is not installed but need 777 to work

Share this post


Link to post
Share on other sites