Sign in to follow this  
noifarhi

Help

Recommended Posts

Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

 

 


It happens after an hour in the air sometimes less & any textures.

 

When you say "any textures" do you mean it happens with all your liveries?

Share this post


Link to post
Share on other sites

After an hour and not before ? - probably running out of memory as you have not mentioned your pc specs hard to tell

Share this post


Link to post
Share on other sites

After an hour and not before ? - probably running out of memory as you have not mentioned your pc specs hard to tell

 

One hour +- I have full memory card lines and RAM - the problem after install SP1D.

 

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

One hour +- I have full memory card lines and RAM - the problem after install SP1D.

 

Regards,

 

Ah I would assume your in FSX - no idea on that Noi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seen this before on another post with the same issue, sorry but cant think of the solution, hopefully Kyle has the solution, maybe If you did a search would help you

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've seen something similar when I forgot to flip the textures while making a repaint. So the textures didn't map to the model correctly. Not sure how that could happen while running FSX. An out of memory situation looks most likely.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this