Sign in to follow this  
Nyxx

NG and 777 Activation has stopped working?

Recommended Posts

After updating ASN this morning my P3D activation has stopped working.

 

I get the activation window pop up and when i re inter my code i get this?

 

error250dd.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I have put a ticket in but...

I've now fixed it, long story but its fixed

 

Please don't bother with ticket.

 

Kind regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


I've now fixed it, long story but its fixed

 

Someone, or some program running through the Win Services and disabling things?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes in msconfig the activation programe got turned off, and it was "someone " /hide I was trying to cut process down to a minimum.

2 hours of my life I lost......live and learn :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

David-

 

Yeah- we generally recommend extraordinary caution.  Back in the XP days, such concepts were helpful, but much less so in the modern windows era.

 

(Modern for me being defined only as Win7.  :lol:   I won't touch 8...)

 

Sorry you lost a few hours chasing it, but I am glad you got it sorted out!

Share this post


Link to post
Share on other sites

As displayed in Process Explorer, most of the "default" W7 processes stay idle unless really needed. I see no extra burden for performance from those, so there seems to be little to gain by shutting them down.

 

Oh, and I uninstalled that particular "recommended by Microsoft" W7 update, that is going to talk me into W10!   :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry you lost a few hours chasing it, but I am glad you got it sorted out!

Thanks Robert but it was totally my fault I was looking in msconfig at start up to cut some none need programmes out like CCleaner/iTunes and then looked at Services and thought FLEXnet? whats that rubbish!!

 

You know the rest :lol:   :blush2: :blush2:  :blush2:

sc.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did the above and then a few hours later wanted to do a flight, when starting ASN, i had to update it. Then started P3D and then all the above happened so I came to the wrong conclusion it was the ASN update, as I wrongly thought anything I did in msconfig was of no consequence.... yer right!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this