shryu9111

Why does not it work on 777-300ER (P3D V4)

Recommended Posts

Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Same problem, it's ignoring my hat and arrow key assignments - I can switch preset views but get the black flickering issue again from a previous build.  I'm on v0.3.20 - tested it with the 717 and 77L too and same issue so not specific to 77W.

Share this post


Link to post
Share on other sites

same here. cannot pan and tilt using mouse and cannot move up down left right with key assignment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having similar problems, I can't use the middle mouse button to pan around. Key assignments are not working either.

Same problem in v4 and v3 of P3D

v0.3.20 BETA

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, Perpetuum said:

Quick fix; disable 'Advanced Features' and you're good to go for now.

That worked!  Thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, Keven Menard said:

Are you all on P3D? If so, what version?

P3D v4 hotfix 1 here, Kevin.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Keven Menard said:

Fixed!

Now that is amazing support.  Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now