Le Français

Blurry Textures?

Recommended Posts

Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Yes your textures are blurry. So are mine and I still haven't found a fix. I am also on a 4770K at 4.8 Ghz 16gb 2400mhz CL9-11-11 and a GTX 980ti. even when I have a lot of setting in graphics dialed back. I see ground textures coming into focus very near the Aircraft at higher speeds. I'm sticking with low and slow in rural areas until I build a new system or I come across a solution. So if anyone has a solution for our hardware I would love to hear it too.:biggrin:

Share this post


Link to post

Do you have any affinity mask set? I tried a couple on my 7700k and found a few caused autogen and texture loading problems. Just removed it until I have a chance to experiment further and everything returned to normal.

Share this post


Link to post
1 hour ago, snglecoil said:

Do you have any affinity mask set? I tried a couple on my 7700k and found a few caused autogen and texture loading problems. Just removed it until I have a chance to experiment further and everything returned to normal.

No I don't. Clean CFG.

Share this post


Link to post

Try locking your FPS if you already aren't.  It seems to help quite a bit with texture loading on my system.

Share this post


Link to post
11 hours ago, sfgiants13 said:

Try locking your FPS if you already aren't.  It seems to help quite a bit with texture loading on my system.

They are already locked :(

Share this post


Link to post

Try it on a clean install. You should have no blurries at all with your config, especially the OP.

Share this post


Link to post

Blurry textures is common. Also on  my system. 

Tesselation on  ultra and textbandmulti=80 or 120 helps a bit 

Michael Moe 

Share this post


Link to post

I've recently got the odd blurry, but it's strange as it's always the same tile/patch in the same place! No idea why this is, and around the same area some of the surrounding textures are almost full res but pretty much always pop into perfect res at the same point every time i fly over it. Everything else surrounding looks fine, so, it's a bit odd....

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now