Eagle99z

lIGHTS WONT COME ON WHEN LOOKED AT FROM COCKPIT

Recommended Posts

OH boy, everything was sweet last night tonight it's just not working... ill be posting this around a few forums relating to my add-ons I've not seen anyone have this problem, so if I can work it out and ill update with the solution.

 

 

I jumped in started fs2crew, and PMDG 777 and lights never come on. I then move outside all working.  When am in the cockpit and am looking out the window to 12 o'clock.

The lights cut off, I have made a video to show you hope you can see what I mean, First time using youtube.

 

Hopefully, someone can work out what is the problem.

 

Thanks

 

p3dv4

Win 10 64-Bit AMD FX-8350 Eight-Core Processor, 32.0GB RAM, NVIDIA GeForce GTX TITAN

add-ons

pmdg 777 200

Orbx England

PSA

 

Any help would be great I have no idea where to start

 

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

You want get more replies by SHOUTING YOUR QUESTIONS AT US.

 

Share this post


Link to post
7 hours ago, Nyxx said:

You want get more replies by SHOUTING YOUR QUESTIONS AT US.

 

I had my CAPS on when I started, take it this is just a reply to build your post count up, as its relevance is unimportant as you can see the mistake that's been made.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
8 hours ago, bic said:

press l or shift-L?

 

Just turns lights on or off, It's only when in cockpit strange, annoying, hard to taxi when you can't see 

Share this post


Link to post
1 hour ago, Eagle99z said:

I had my CAPS on when I started, take it this is just a reply to build your post count up, as its relevance is unimportant as you can see the mistake that's been made.

Post count :laugh::laugh::laugh: 

You can use edit when you can see you have made a mistake. 

Post count :laugh:

Share this post


Link to post
7 hours ago, Nyxx said:

Post count :laugh::laugh::laugh: 

You can use edit when you can see you have made a mistake. 

Post count :laugh:

Well, I never noticed till some whining little word not allowed said something.

Post Count sad in it

  • Upvote 2

Share this post


Link to post

@Nyxx just so you know I have no option to edit the top post something you should know more than me about. so a member for 8 years and you don't know how the forum works lol that's more embarrassing than having caps on when you start.

Share this post


Link to post
7 hours ago, Nyxx said:

Post count :laugh::laugh::laugh: 

You can use edit when you can see you have made a mistake. 

Post count :laugh:

it  has  a time  limit  on it, guess  you never made  any mistakes

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Yes Pete is right it has a time limit.

 You point out and are correct I've been here for 8 years and then you jump to a conclusion that I don't know how to use the forums. Really!

Then you jump to one about post count. Really!

Then you say " embarrassing " O dear........Think about it?

I pointed out that you can edit a post I did not say go back and edit the title did I?

If it was just a mistake that wall of cap's and yes we all make mistakes. Fine. That's all you had to say, nothing more. As Pete says we all make mistakes.

 

 

Share this post


Link to post

To  the op   does   it  happen  at all airports or  just  the  one  you  had  the issue?

Try  without  using  fs2crew  since i  doubt its  causing  it  though

Share this post


Link to post

It is a strange problem, it might be that airport Clipping the lights.

Also PMDG have updated the 777 a few times in the last month it might help if you have not already done so, probably more important if your using v4?

I am on 3.4, so not sure about v4, have you played with the DL settings. The PMDG update were to do with them. Current version 1.10.8414

 

Share this post


Link to post

It is only in the 777 or NGX PMDG

it is only at the gates or ramps once I get halfway down the taxiway lights come on then off again on runway, every airport does it all other aircraft are 100% fine.

 

does same with or without fs2crew and chase plane.

 

3 hours ago, Nyxx said:

Yes Pete is right it has a time limit.

 You point out and are correct I've been here for 8 years and then you jump to a conclusion that I don't know how to use the forums. Really!

Then you jump to one about post count. Really!

Then you say " embarrassing " O dear........Think about it?

I pointed out that you can edit a post I did not say go back and edit the title did I?

If it was just a mistake that wall of cap's and yes we all make mistakes. Fine. That's all you had to say, nothing more. As Pete says we all make mistakes.

 

 

Let's move on then. I made a mistake, no need to be patronising towards me, could have just said I would appreciate it if you could remove caps. By the time I got your reply I could not edit it.

Share this post


Link to post

Hi,

I had the same issue with a different aircraft. Looking out of the VC, some of the lights (nav, strobe) were only visible while taxiing on the ground, but disappeared when taking off - while at the same time being visible when I switched to an outside view.

Turned out it was a clipping issue. Setting the ClipMode=minimum in cameras.cfg for the VC camera solved it for me. But I am using EZDOK, not Chaseplane, so I don't know which camera definition is used by CP.

Best regards

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now