Jump to content
Sign in to follow this  
ppo

Vertex DA62 problems

Recommended Posts

Doing a re-install in P3Dv45.hf2 with the DA62 but can not get the port engine to run normally: it behaves erratic on and off.

Re-install, re-download, tried all start up config. No joy.

Searched the forums here but could not find any subjects related to this problem.

Anyone?

Pierre


Pierre

Share this post


Link to post

Ok, can anyone confirm that the Vertex DA62 is working in P3Dv4.5 HotFix2 ?

Would appreciate, tks

Pierre


Pierre

Share this post


Link to post

Yes it working ok, not used it for awhile, so just installed to check for you, did a quick take-off

 

bob

edit  ….  and a landing plus shut down of port engine and restart.

edit 2 ,  are you starting the engine before the 'glow warning' has gone out

Edited by onebob

Share this post


Link to post

I’m afraid the dev has disappeared post release and there’s no support for this ac currently....  Such a shame and reason 1 why I haven't purchased it!

  • Upvote 1

Chris Camp

Share this post


Link to post

Tks for the test OneBob. Much appreciated. I tried the 3 types of start-up: remember, manual and running without success.

However, in the meantime I found the culprit: this a/c has to be loaded first to work normally. That was my problem: I always started with the default f22 with the principle that systems would initialize with default. Not so with the DA62, not in my configuration anyways. I startup with the DA62 and all systems are OK, even if I change type of a/c afterwards and return to the DA62, it comes back in its normal OK state whatever it was set in the config panel of the a/c.

So, that may be useful to others.

Config:

Win10pro x64 1809, I79700K at 5.0, 32gb 3200, gtx2080ti video drivers 431.60

So now I can start and do a bit of flying and yes Chris I think the dev isn't active anymore. Dropped him a line on the problem but haven't received any answer.

Cheers,

Pierre


Pierre

Share this post


Link to post
1 hour ago, Kilo60 said:

I’m afraid the dev has disappeared post release and there’s no support for this ac currently....  Such a shame and reason 1 why I haven't purchased it!

Really? I wasn’t aware Of that, the website looks quite professional to have that happen.


 Intel I7 12700KF / 32 GB Ram-3600mhz / Windows 11 - 64 bit / NVIDIA GeForce RTX 3060TI / 32" Acer Monitor, Honeycomb alpha/bravo, CH rudder pedals, Tobii 5, Buttkicker, Logitech radio panel. 

Share this post


Link to post

Never had this requirement " this a/c has to be loaded first to work normally.", but whatever works, I guess.


Intel(R) Core(TM) i7-10700F CPU @ 2.90GHz (8 cores) Hyper on, Evga RTX 3060 12 Gig, 32 GB ram, Windows 11, P3D v 5, and MSFS 2020 and a couple of SSD's

Share this post


Link to post

Forgot to mention Version 1.053 from Vertex

 


Pierre

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...