Sign in to follow this  
Jimm

Ads Bleeding Through

Recommended Posts

An odd occurrence is happening while browsing the AVSIM forums.  On the left hand side of the page (within the light blueish area from the edge of the screen to the white content section), I get ads bleeding through that weren't there before.  The ads cycle ever few seconds, but they cannot be fully seen and it seems that they are cycling in conjunction with the smaller ad window on the right hand side.

 

-Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Jim,

 

Must have been fixed as I don't see them anymore.  Chase IS making some changes to the site though so any anomalies should be short-lived.

 

Best regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can see them as well,  kind of cool and tripy though. Once giant jelly beans don't jump out of my monitor i'm happy  :Clown:   So i'm not seeing things,  that's good i thought i might have to give up my favorite sleeping pills.    :Drooling:  

Share this post


Link to post
Share on other sites

The same here, i'm using chrome. The same with Edge.

The add that is cycling is the Community Gallery.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah... about that... It was an annoying little critter, I took it off.  Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this