Recommended Posts

Hello.

 

I have strange light issues. On the fuselage and on the tail is a big square instead of a light.

Can somone help me, please?

 

Kind regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hello.

 

I have strange light issues. On the fuselage an on the tail is a big square instead of a light.

Can somone help me, please?

 

Kind regards.

Is it black? How about posting a screen shot?

 

What happens if you turn that light off? This box visible in the daylight and also at night. Do you have a legacy PC system? Anything else open and running other than your flight sim? FSX, Steam, or P3Dv?

 

Does this happen with any other add on? How about the default aircraft?

 

 

Ray

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, white. like the color of the light.

how can i post a screenshot?

when i copy/paste my screenshot into the textfield, it wan't upload to the topic.

I tried to post a jpeg. than came this:

 

You are not allowed to use that image extension on this community.

Share this post


Link to post
Share on other sites

how can i post a screenshot?

 

Use the 'More Reply Options' grey button at bottom right. Then on the left use the BROWSE button to find your jpg file on your PC. Select a file using the popup windows explorer looking box, click OPEN, at the bottom right, give it a few seconds to load, then click the 'Attach this File' button - wait another few seconds until you see the file name then click the Add Reply button.

 

Your image will be at the end of your post. Limit width to 1024 pixels.

 

Regards,

 

Ray

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is no browse button.

See image.

 

Try pressing the icon in the upper left corner first, then click on the More Reply Options in the right bottom, then look in the lower left corner for the Browse button. It must be someplace. Are you using a PC?

 

Regards.

 

Ray

Capture.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

I pressed icon, then I pressed "More Reply Options". "Attach Files/Browse/Clear Selection didn't appeared.

What did I do wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't get those options either.  Maybe this is a staff only option?

Share this post


Link to post
Share on other sites

duh, don't know. How about the white square around the lights? Are you going to give us enough information to make a guess? Go to #2 for questions.

 

Regards,

Ray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rich,

 

The link you posted .. does it go to a file or JPG?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rich,

 

The link you posted .. does it go to a file or JPG?

 

I always use a jpg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rich,

I see your link / Is this correct?

 

edit: I remove my jpg ref ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I succeed. (Thanks Rich)

Just browse your screenshot file ,click "Upload Now", and select second line "IMG Code forum" and copy. Then open your post and clicked top right icon and paste image folder click "add Reply"

Good luck

 

vdfz2f.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well done folks - doesnt ask you fill in stupid window every time - can be a pain but works well and stupid popup window can be a nuisance - oh well main thing is it works

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's only when i turn on the taxi or landing lights.

All other aircrafts doesn't have this issue.

Now i will try if this is because i dont have update the precipitfx after installing th CJ2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's only when i turn on the taxi or landing lights.

All other aircrafts doesn't have this issue.

Now i will try if this is because i dont have update the precipitfx after installing th CJ2.

 

Is your problem with FSX (which one?) or P3D Vxx? or both?

Maybe do a screenshot or video showing your problem.

PrecipitFx works just fine with my Win7-64 OS with Carenado CJ2 and all other aircraft in FSX Acceleration and P3Dv3.1.

Which OS are you using?

 

Edit:

Also you could submit a trouble ticket to Carenado Tech support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

69dfeo.jpg

 

 

nice!!!..so now we need Stefan Mühlemann to try it so we can help him

Share this post


Link to post
Share on other sites

You are not allowed to use that image extension on this community.

 

same again and again...

 

P3d V3.2

Intel I7 4.1GHZ

32GBRAM

Nvidia gtx980ti

Win7 pro


33p52cg.jpg


Yess :)))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice screenshot.

How did you get it into your last post?

 

Is your P3Dv3.2 a full install or just a Client update from P3Dv3.1?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this