Sign in to follow this  
MindYerBeak

Tesselation messing up ground textures

Recommended Posts

Since  I upgraded  to 3.3 if tesselation  is on my ground textures  are gone.  I have autogen  but no ground textures. 

 

Also, some  of my clouds  are now black! 

I tried reinstalling  Client and content. No joy. 

 

Anyone? 

 

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

If you used any of the available shader programs, undo their job, restore the shaders and clear the shader cache.

 

PTA has a new version HERE

Share this post


Link to post

I have the same problem, no ground textures will load, i just see autogen and buildings..

 

 

Share this post


Link to post

Well, depending on the system, ground loading can take a long time as the shader cache has to be rebuilt the first time P3D runs.

Share this post


Link to post

Are you guys using any ground texture addon such as FTX Global or GEP3D? Maybe reinstalling the textures help? Also remember, when you run the Content update, it will revert your Autogen files (such as the ones from FTX) back to Default.

Share this post


Link to post

Are you guys using any ground texture addon such as FTX Global or GEP3D? Maybe reinstalling the textures help? Also remember, when you run the Content update, it will revert your Autogen files (such as the ones from FTX) back to Default.

 

Yep.I'm using ftx global. I tried reinstalling no cigar. I reverted to the previous version and  am happy as a pig in s

Share this post


Link to post

Hope that LM finds a solution then. Updates should provide improvements and should not break the sim.

Share this post


Link to post

I did a clean install of v3.3.3 last night and had no issues. However upon loading the default aircraft and scenery had a blank screen followed by a slow load of all scenery and textures, which I then sped-up by rotating the hat switch in 360 degree turns five times or so and that settled the scenery. Not had a chance to to test any payware airports by UK2000, Aerosoft, etc but will do so this evening and will report if I encounter any issues.

Share this post


Link to post

However upon loading the default aircraft and scenery had a blank screen followed by a slow load of all scenery and textures,

That's common when first time loading, it takes time to build the shaders/cache file. It also occurs when you rebuild the shaders file.

bob

Share this post


Link to post

So far I have installed and tested Aerosoft Anchorage, Taxi2Gate MMMX and KSEA and FSDreamteam KMEM and all working well. Issues with UK2000 ground textures and I understand Gary is already looking in this with a way to fix. Otherwise P3D look incredible and haven't had any other issues.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this