Jump to content

Sign in to follow this  
Lehrbua

Unable to save new Presets

Recommended Posts

Since I downloaded the new Alpha 0.2.5, I am not able to save any new camera presets. Updating the presets and anything else works fine.

I already uninstalled CP and installed it again! 

Thanks for your help.

 

EDIT: Importing of presets from another Aircraft works also fine!

Edited by Lehrbua
additional information

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have just purchased and installed Chaseplane Alpha 2 and I have exactly the same problem! I can type in a preset name and the green tick is highlighted

but pressing it has no effect - only the red back arrow works.


 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here.

Since Alpha 2 (even 0.2.7), new Camera presets can not be saved for cockpit views.

Same behavior as described above.

 

Regards

 

 

 

 

 


Mark Aldridge
P3D v5 HF2 & 4.5HF2 | i7-8700K @4.4Ghz | MSI Z370 HD3 Tomahawk | MSI GTX 1070Ti Armor 8Gb |16Gb Corsair 3000Mhz DDR4 DRAM| Samsung EVO 850 500Gb Windows|WD Blue 1Tb SSD SATA disk | Adata XPG SX8200 Pro 2Tb NMVe SSD disk | Asus 32" PB328 2560x1440 |beQuiet Dark Rock Pro 3 cooler | beQuiet Silent Base 800 tower  beQuiet Pure Power 10 600W PSU

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also have this problem. Can't make views from User Interface or from the middle mouse onscreen menu.


Cheers,

Jim

 

Alienware Aurora R3 I7-2600 3.5Ghz / 8Gb Ram / GTX580 1.5Gb Memory / 64 bit Windows 7 Home Premium

Share this post


Link to post
Share on other sites

+1 after update v0.2.7 no new presets, too!


sysp-91289.png

 

I am deaf. Though i try my very best

my linguistic possibilities are limited:

i will make mistakes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aah! This actually puts my mind at ease. Ithought it was something worse on my end. Waiting for the patch/update to arrive :)


-----------------------------------------------

Morten Haughom

Greetings from the sticks!

N70° 22' 23 - E031° 06' 02

Vardø, Norway

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you guys using FSX or P3D?

EDIT: Found the issue, fixed in 0.2.9


Keven Menard 
Creative Director, //42
.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thx Kevin.

Will try it later today. Off to work now!

 

Regards

Mark


Mark Aldridge
P3D v5 HF2 & 4.5HF2 | i7-8700K @4.4Ghz | MSI Z370 HD3 Tomahawk | MSI GTX 1070Ti Armor 8Gb |16Gb Corsair 3000Mhz DDR4 DRAM| Samsung EVO 850 500Gb Windows|WD Blue 1Tb SSD SATA disk | Adata XPG SX8200 Pro 2Tb NMVe SSD disk | Asus 32" PB328 2560x1440 |beQuiet Dark Rock Pro 3 cooler | beQuiet Silent Base 800 tower  beQuiet Pure Power 10 600W PSU

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, bleekemolen said:

Indeed, fixed with the newest update. Thanks!

How? Looking in VFXCentral, no updates pops up!?! 

How do I install 0.2.9?


-----------------------------------------------

Morten Haughom

Greetings from the sticks!

N70° 22' 23 - E031° 06' 02

Vardø, Norway

Share this post


Link to post
Share on other sites

Morten, just launch ChasePlane (and enable Experimental Versions)


Keven Menard 
Creative Director, //42
.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, bleekemolen said:

Indeed, fixed with the newest update. Thanks!

How? Looking in VFXCentral, no updates pops up!?! 

How do I install 0.2.9?

55 minutes ago, Keven Menard said:

Morten, just launch ChasePlane (and enable Experimental Versions)

Yup! worked like a charm! Thanks Keven :)


-----------------------------------------------

Morten Haughom

Greetings from the sticks!

N70° 22' 23 - E031° 06' 02

Vardø, Norway

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have launched Chaseplane many times, changing from experimental to normal and downloading updates, however, it will not download anything later than v0.2.18.

 

 

Help please...?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Mattydean97 said:

I have launched Chaseplane many times, changing from experimental to normal and downloading updates, however, it will not download anything later than v0.2.18.

 

 

Help please...?

 

its 2.09 actually, so 2.18 is the most recent

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    18%
    $4,530.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...