mervirtual

Key radar meteo

Recommended Posts

Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

2 minutes ago, mervirtual said:

The weather radar buttons do not work.

Welcome to the forum. Please note that full names - first and last - are required to be typed into your posts.

As far as the weather radar goes, please note the following:

  • Active Sky 2016 or Active Sky Next are required, and
  • There must be actual weather ahead of the aircraft - weather radar finds precipitation, and not simply clouds

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

What do you mean by button doesn't work? Can you see indications on the left side of the ND (mode, tilt)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is not a question of  clouds or precipitation and that the WX + T  - WX and AUTO keys do not work.

It does not come to mind for push

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, mervirtual said:

It does not come to mind for push

Sorry, what do you mean?

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the panel ( WX RDR) close panel radio, all buttons of the radar not push - does not work

Tanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Full names on all posts really are one of the forum rules.

Are those the only buttons that do not animate in the VC cockpit?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The wx radar controls are not clickable and the gain dials do not turn. The mouse arrow remains an arrow and it does not turn into a little hand like when you click on other switches in the cockpit.

It can be to happen after upgrade installation version 1.10.6461?

Before it was ok

Tanks

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, mervirtual said:

The wx radar controls are not clickable and the gain dials do not turn. The mouse arrow remains an arrow and it does not turn into a little hand like when you click on other switches in the cockpit.

It can be to happen after upgrade installation version 1.10.6461?

Before it was ok

Tanks

 

 

maybe  your  view  is in the  seat,  you have  been  asked   previously to add  your  full name  to each post as per the pmdg  forum rules

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, mervirtual said:

It can be to happen after upgrade installation version 1.10.6461?

When you installed this version, did you uninstall the previous one first or did you just run the installer on top of the old? If the latter, this would be one of those instances where uninstalling the NGX and reinstalling the latest version might cure the issue. Someone please correct me if this is not the case.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now