Recommended Posts

Neither chaseplane or VFX central will start "We are sorry, an unknown error occured. Please contact us at ***@***.com with a reference to this message: "ProtocolError""

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

We are aware of the issue and we are working toward resolving it. Thanks for your patience, sorry for the inconvenience.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's down again unfortunately :/

EDIT: I was able to log in to VFX central and it began downloading Chaseplane again (I deleted it to try and reinstall..) and then trying to open chaseplane settings the ProtocolError had returned.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeaaaa, it's down again... Sorry guys, we're still figuring this one out!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alright, It's back. I'll wait a few minutes to pop the champagne bottle

Share this post


Link to post
Share on other sites

I guess no FNO for me tonight. CP is causing me CTD and I cant even uninstall the program so I can fly online. So much for my first time user experience. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Wise87 said:

I guess no FNO for me tonight. CP is causing me CTD and I cant even uninstall the program so I can fly online. So much for my first time user experience. 

I guess you could try relaunching it again. Contact us via email if you still have CTDs, we'll fix that right away

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was just on approach to TYS for FNO and it crashed the sim, hope it's sorted now :mellow:

Just now, Wise87 said:

I guess no FNO for me tonight. CP is causing me CTD and I cant even uninstall the program so I can fly online. So much for my first time user experience. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Wise87 said:

I guess no FNO for me tonight. CP is causing me CTD and I cant even uninstall the program so I can fly online. So much for my first time user experience. 

Try not to get discouraged.  After all it's still in the Alpha phase, so some issues are to be expected. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Keven Menard said:

I guess you could try relaunching it again. Contact us via email if you still have CTDs, we'll fix that right away

Still getting error "We are sorry, an unknown error occured. Please contact us at support@oldprop.com with a reference to this message: "notLogged"

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, airernie said:

Try not to get discouraged.  After all it's still in the Alpha phase, so some issues are to be expected. 

Fully understood, at least the matter is being handled

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not too discouraged. I can always go back to my previous camera system if need be. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now