• Content count

  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TRauppius

  • Rank

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
  • Online Flight Organization Membership
  • Virtual Airlines

Profile Information

  • Gender
  1. Updating 777 Problem

    Folks, PMDG has updated the OC again today. The change log indicates the OC fix was to address the livery installation that several forum members have reported. I have inctalled the OC update and can report that the livery loading problem appears to have been successfully fixed. I have loaded a bunch of 777 liveries. Todd
  2. Updating 777 Problem

    Yeah, I submitted a ticket to PMDG Product Support and they responded with a registry fix that leads up to a full/new installation of the new installers. This all worked fine, but now I am facing a livery install problem... the new "Livery not found in aircraft.cfg after it should have been added." message that is generated after attempting to either the download or .ptp (add) method of livery installation. I wonder if this is related to the the new OC update that occured early today? Todd R.
  3. 777 livery download error

    Ditto, exactly the same message. Early today the OC was updated and then indicated a new mini-update for the DC-6. This appeared to go OK but the former DC-6 liveries were ignored and I was forced to download them anew and choose to accept the existing .ini/.cfg files. This worked OK, but my 777-200 and 300 liveries are totally messed-up and will not allow new downloaded or add .ptp method to update to work (ie. no actual texture folder is installed in aircraft folder, nor is the aircraft.cfg update. All you get is the error message "Livery not found in aircraft.cfg after is should have been added." Waiting to hear any suggestions, Thank Todd R.
  4. Updating 777 Problem

    Thanks for your suggestion, but I have already tried to uninstall the base package using both the control panel and new installer. They both fail with identical WER messages. I was able to use the control panel to uninstall the 300 expansion pack though. The upgrade for the 737 and 747 worked fine, but the 777 is now messed up and I don't know how to get a clean delete and reinstall done. Any more suggestions? Todd Rauppius
  5. Updating 777 Problem

    Encountered installation problem with recent/latest 777 update. Previos update of 777-200/LR plus 300 expansion was 7/18/17 with version 1.10,0395 without any problems. This time I uninstalled the 300 expansion as using the Win 7 Control Panel to uninstall without any problem. I then forgot to uninstall the 777-200 Base Package prior to using the new/updated Base installer. Upon running the new installer with the "repair" button preselected the installation appeared normal until the progress bar reached about the 90% complete point. The installation failed at that point and generated a pop-up window stating "Feature Transfer Error". The box listed "Feature: FSX Version Original Microsoft Distribution" and "Error: The parameter is incorrect." I then unsuccessfully tried to uninstall the 777-200 Base Package using the "remove" option on the new installer and get the same failure to complete the process and an error message; also Windows outputs a WER as shpwn below: Faulting application name: setup.exe_PMDG 777-200LR/F Base Package FSX, version: 1.10.8414.0, time stamp: 0x589ea215 Faulting module name: ISSetup.dll, version:, time stamp: 0x589ea13c Exception code: 0xc0000005 Fault offset: 0x0000a70c Faulting process id: 0xc38 Faulting application start time: 0x01d3085697e3a011 Faulting application path: C:\Users\TODDRA~1\AppData\Local\Temp\{435ED4C2-D001-4474-B1D5-86427021CE96}\setup.exe Faulting module path: C:\Users\TODDRA~1\AppData\Local\Temp\{435ED4C2-D001-4474-B1D5-86427021CE96}\ISSetup.dll Report Id: 4ea70ea4-744a-11e7-a244-002421b43a31 Any help will be very much appreciated, I will stand down and try and not make this mess any worse than it is. Thanks, Todd Rauppius
  6. Everything is working again. IE11, Firefox, GetRight all OK. Thanks for the fix.
  7. Firefox 42.0 works in both normal and private modes. Internet Explore 11 fails with "Page Can't be Displayed" message. GetRight fails and reports server connected... but continuously busy and not responding..
  8. File Downloads

    I too have tried all of the suggestions noted in prior postings and the earlier instances of extended outages of the library download function. I have tried IE 11, MSN Explorer 11, Mozilla, cache clearing, log out/on to no avail. I consistently get the "This page can't be displayed" message. Also, when I try and use GetRight to download via manually pasting in the URL I receive a response showing the server status as always "Server busy, waiting to retry...". GetRight shows a good connection to the server, but no server response, and so is further unable to search for mirror/alternative servers as it lacks a valid file size and time/date stamp to search with. I will continue to monitor this thread. Does the AVSIM moderator for this forum know of this current instance of library download problems? Good luck to all, Todd