Sign in to follow this  
Nyxx

ASN Flight KIAD to KJFK

Recommended Posts

This is to show the new weather engine in action. You see no weather updates or wind shifts. But this is what you get to see.

 

Push Back

R6LvE.jpg

 

cR4yu.jpg

 

Line up

0DZOf.jpg

 

After Take OFF

kmGSX.jpg

 

Nothing to see until FL180

7kRjS.jpg

 

Break through

Rmo2U.jpg

 

Cruise FL250

un9Zd.jpg

 

TOD

zuqjA.jpg

 

The last time we will see the sun descending through FL 180

Phd1N.jpg

 

This is all you see from FL 170 to you are at 3,800 yes nothing but this in all that time.

iOKuH.jpg

 

3800ft Break through

cRhXe.jpg

 

1800ft

pxoz2.jpg

 

Finals Just after this shot it started snowing

dCKui.jpg

 

Time to park up!

cYRw5.jpg

 

0V7dI.jpg

  • Upvote 9

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

nice pics but man do I hate fsx rain/snow graphics...last 2 pics make me wanna go fly XP10 for rain or snow :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great shots!

 

nice pics but man do I hate fsx rain/snow graphics...last 2 pics make me wanna go fly XP10 for rain or snow :lol:

 

Well I don't think XP10 is any better. Especially rain and rain effects are much better in FSX/P3D! :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone try looking at your aircraft from an external view when passing through cloud cover, its almost as if the clouds are volumetric, I was really impressed by that, so far everything looks great although I did have an OOM at about 3000ft out of CYVR, 1st one of the year, and the frame rates seem to be sluggish. Maybe I just need to play with the settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone try looking at your aircraft from an external view when passing through cloud cover, its almost as if the clouds are volumetric, I was really impressed by that, so far everything looks great although I did have an OOM at about 3000ft out of CYVR, 1st one of the year, and the frame rates seem to be sluggish. Maybe I just need to play with the settings.

 

Try a defrag that helps clear the OOM's

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this