Sign in to follow this  
Dragonmount

KJFK ERR: 04L RW N/A

Recommended Posts

Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I get this lately when I try to load a saved flight plan from KCHS to KJFK, what causes this error?

 

Patrick Boynton

Share this post


Link to post
Share on other sites

Correct me if I'm wrong and I'm not sure if its even relevant to your error but I've gotten runway N/A for arrival when I have a mis-matched STAR & runway. Look at the actual STAR you chose and make sure that particular runway is an option in that particular STAR. Otherwise change the STAR to one that includes that runway, or change the runway that works with the STAR you want to using.


Maybe you updated your AIRAC cycle and the STAR changed or something - and what worked before doesn't anymore. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


Correct me if I'm wrong and I'm not sure if its even relevant to your error but I've gotten runway N/A for arrival when I have a mis-matched STAR & runway.

 

Similar terminology: ARR NA FOR RWY. Could be it, depending on what you both saw.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I even redid the flightplan and got the same thing. The only difference I see is that the flight plan maker has a slightly different name for the sid that I was trying to use. (it has a 01 in the flight plan and no number everywhere else)

 

Patrick Boynton

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I even redid the flightplan and got the same thing. The only difference I see is that the flight plan maker has a slightly different name for the sid that I was trying to use. (it has a 01 in the flight plan and no number everywhere else)

 

Sounds like corrupted nav data. That was an issue on this cycle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guess I will just wait several months before flying again.

 

From what I understand, navigraph fixed the issue, so you might consider reinstalling the nav data.

 

EDIT: Full names, every post. Auto-signatures should be available to you in your account settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guess I will just wait several months before flying again.

For auto-signature try this. Click on your user name in upper right corner, click on My Profile, click on Edit My Profile, click on Signature, in Edit Signature enter your first and last name, click save  and your name will be on all of your posts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the corrupt problem with my recent AIRAC update, I fixed it by deleting the ARPT_RWY.dat file and having it rebuild when I loaded the 777. No issues since then. I located the file in my PMDG/NAVDATA folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the corrupt problem with my recent AIRAC update, I fixed it by deleting the ARPT_RWY.dat file and having it rebuild when I loaded the 777. No issues since then. I located the file in my PMDG/NAVDATA folder.

 

Ah - true. Good call on that one, too! I always forget about it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So, in order to use this one forum I must give out everyone on AVSIM my name. That sounds great.

 

Patrick Boynton.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So, in order to use this one forum I must give out everyone on AVSIM my name. That sounds great.

 

At least in this subforum, yes. This is not new, and from the looks of your account, you aren't either.

 

http://www.avsim.com/topic/245586-you-must-sign-your-full-real-name-to-posts-to-use-this-forum-posts-without-names-will-be-deleted/

 

If you need support and don't wish to provide your name in a semi-public forum, you can use the link in my signature to obtain direct support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, my problem is I've tried to get support from AVSIM they claim not to have any record of my account....

 

Patrick Boynton

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, my problem is I've tried to get support from AVSIM they claim not to have any record of my account....

 

AVSIM doesn't support PMDG products. PMDG does, and I can definitely see you in our system.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I meant for the AVSIM site, sorry about the confusion, I have redownloaded the navdata and will test it out again when I have the time to do so. Thanks for the help.

 

Patrick Boynton

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this