Jump to content

skwaL

Members
  • Content Count

    357
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

36 Neutral

About skwaL

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Toronto, Canada

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    VATSIM
  • Virtual Airlines
    Yes

Recent Profile Visitors

2,085 profile views
  1. Please read the instructions, installation of this file is not a standard drag and drop. You have to modify some things.
  2. Just want to confirm that some controls are not working for me while using A3XX professional files. Landing/Taxi lights don't display properly. APU seems to have issues.
  3. I just purchased it, will verify today @ScotFlieger @GCBraun thanks
  4. Hi, Are there any plans for the Aerosoft A330? Thank you,
  5. simaddons but expect an FSX quality. Their pricing schema is also extremely bad. FSIMSTUDIOS got a pretty good scenery for Calgary.
  6. Was mid flight. Restarted it it updated, the lights are all lined up. I'll keep a look out for the behavior. Thanks lots for the hard work.
  7. It shows "15" on runway, and yes I have anchorage professional
  8. It was originally Polar/DHL but logos were removed as the operator status was transferred to Atlas.
  9. Strobes are active yet you can see on the screenshot they are not working. (I am also not able to text them when they are active)
  10. And more ... digging. Clearly not aligned but I assume this is due to wingflex / lights being statuc. Kind of strange as on takeoffs there will be more wing flex.
  11. Did some more digging. Appears that the Immersion Manager randomly decided to not use effects. I've figured green dog means the option is active. But it doesnt seem to work, my storbes and beacon show that they are active but they are flashing just like regulars. During fog taxi, nothing else was green. Takeoff in rain and fog same story, no "green" effects.
  12. Made the purchase, with everyone off parked at the gate did some test of effects thought VFX central. Planned the flight, went for pushback. Turned things, on, started moving. None of the effects work with 747. As you can tell by the screenshots, its raining and im flying through fog. Tried: Disabling and enabling effects. Disabling and enabling detailed precipitation Special effects are all maxed out. Note: Eventhought I had precipitFX installed. It never worked with 747, I assumed that it was all about immersion packages (forcing us to buy) I was wrong.
×
×
  • Create New...