Jump to content

SuperCell

Frozen-Inactivity
  • Content Count

    135
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SuperCell

  1. No, there's a bigger issue at hand here. Signatures.
  2. jeez tom what are you thinking? no sig? the absolute loon
  3. Yeah, theyre all fine. Everything is fine. Okay so yeah, closing spad was a temporary solution. It came back after a minute. I dono't think the issue is spad since even default profiles had the issue pop up. Here's a pic with spad https://gyazo.com/45de6b41cea00e6c3a50bd8ca6270394
  4. Nope, I use spad.next. Oh, so closing Spad.next fixes it... don't know exactly what could be the culprit though. Unbinding in Spad.next doesn't fix it. So yeah, something to do with spad. Every single profile, even if the profile has nothing remotely to do with spoilers makes the issue pop up.
  5. Often times, seemingly after takeoff in the NGX and 777, the spoilers get stuck right above the arm detent. Moving my spoiler axis works for about a quarter of a second, but the lever reverts back to this weird detent. No amount of unbinding, or unplugging fixes this issue. Worth noting I have 2 throttle quadrants, saitek radio panel, switch panel, ap panel, saitek cessna yoke, and saitek rudder pedals. Again, unplugging or ensuring everything is unbound does not help. I use Spad.next. Again, the issue reoccurs even when I ensure all binds to everything are disabled or when I try to use FSUIPC or Default Controls for the spoilers. Other threads: (they didn't help) http://www.avsim.com/topic/464472-speed-brake-lever-stuck-in-one-position/ This first one has a nice gif of the issue http://www.avsim.com/topic/356902-cant-move-the-spoilers/ https://www.reddit.com/r/flightsim/comments/47eyd1/anyone_ever_have_problems_with_the_pmdg_777/ https://www.reddit.com/r/flightsim/comments/50bvt0/spoilers_stuck_in_deployed_position_with_the_pmdg/ http://forum.mutleyshangar.com/index.php?/topic/18135-speed-brake-wont-retract/ Here's a picture: http://imgur.com/a/OLBtQ
  6. So often times my spoilers get stuck in the position shown here. Unbinding and binding the spoiler in Spad.next, FSUIPC and default controls whilst making sure there are no conflicting key binds does not seem to help at all. Even just using my mouse to move the spoiler recreates this issue. If I want to move the spoiler to off... it moves to this. If I want to move the spoiler to full... it moves to this position. I have tried everything. Again NO conflicting keybinds and have tried binds in spad.next. fsuipc. and p3d. It is worth noting that I have plenty of Saitek equipment. 2 throttle quadrants. saitek radio panel, saitek ap panel, saitek switch panel, saitek rudder, saitek yoke. Sometimes I dont even move my spoilers and after a few minutes, they revert to this odd position. I'm thinking maybe there is a conflict with the saitek panels being plugged into the saitek yoke usb port, though unplugging them does not resolve the issue. Also, the USB throttle quadrant is plugged in to a USB 3.0 port on my computer. The problem is also recreated with my other throttle quadrant that came with the yoke. Any amount of unplugging and replugging in does does help either Sometimes similar conflicts happen with throttle, but only in GA planes... at least that I've noticed. http://imgur.com/a/OLBtQ
  7. oh. turning off volumetric fog works
  8. I have my Max vis set to max, and no matter where i go in the world, my sunsets don't look good with it. Sunrises look pretty much the same. Without AS16: https://gyazo.com/1b0f005b41238eb89c9c8b387a8b90ce With AS16: https://gyazo.com/9948da7efe575a6786ce2ca10fcf1230 none of the visibility options fix this issue. also i am unable to disable the default haze layer
  9. It was poorly phrased 2 questions in one. I'm now aware the GTN650's don't work at all in the panel besides being 2d popups and both the GTN650 and 750 don't link with the G600.
  10. The 650's don't link up at all with the G600. Am I right in saying the GTN750 is fully compatible with the G600?
  11. Where can I buy like a functional physical CDI or at least an HSI for fsx/p3d? Preferably cheaper than Saiteks offering... I would be using it in conjunction with my ipad 6 packkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
  12. Yes I use EMT. If it ctds its all your fault ;P. I use hdr. I like marks final the best. edit. it works thanks.
  13. Which preset did you use? I've tried a few of them and used set and forget... nothing worked. I did a complete reinstall of everything but shade... so no crashing as of now.
  14. Is there any way I can remove shade? Or do I need to do a complete reinstall. Multiple modules are being blamed in event viewer. Faulting application name: prepar3d.exe, version: 2.5.12945.0, time stamp: 0x55145f5e Faulting module name: ai_player.dll, version: 2.5.12945.0, time stamp: 0x55145f5b Exception code: 0xc0000005 Fault offset: 0x00045d69 Faulting process id: 0x1518 Faulting application start time: 0x01d0a6c2896d7c8d Faulting application path: D:\Prepar3D\prepar3d.exe Faulting module path: D:\Prepar3D\ai_player.dll Report Id: d91231dc-12b5-11e5-8268-4851b76b2b9f Faulting package full name: Faulting package-relative application ID: and I got an api.dll error i think.
  15. I did not know that... Just got P3d yesterday. Thanks much! I pasted it in the normal p3d path... and the %appdata% roaming p3dv2 path...
  16. This is what it looks like when i install gabriels sun mod... Every sun mod I download doesn't work at all. I even copied the sun textures from my fsx and my suneffects.cfg from fsx, and it still looks like this. This is with hdr on and off. The rex4 sun effects look off as well.
  17. Yeah, I meant .cfg haha. Yeah. Like I said, I set up the cameras.cfg. show_lensflare=true and clipmode=minimum. thx tho... reshade is just a substitude for sweetfx/enb combo.. it doesn't do lens flares. Ill stick with p3d shading.
  18. How do you guys install lens flares in P3D? It works seamlessly in FSX. I put the textures in the texture folder, edited cameras.dll and suneffects.dll... nothing works. I even put suneffects.dll in my %appdata% roaming p3dv2 area. All I get is the ugly default lens effect.
  19. Well, I'm pretty sure the backup folder has it all... sigh. It was SOO much easier with essentials. Thanks.
  20. I'm want to use the same textures for REX4TD and Soft Clouds in my P3D setup as my FSX setup, but I never made a theme. I kinda just uploaded them one by one. So, yeah, where can I find what textures I am using.
×
×
  • Create New...