Jump to content
Sign in to follow this  
Kepti

PMDG 737 and Windows 7

Recommended Posts

Hi, few days ago I installed the Windows 7 Ultimate (32bit) to my computer. First of all I decided to install FS2004 and all the addons to it. 737 is the primary plane I fly, so it


PMDG & MAJESTIC SOFTWARE BETA

CPL (A) + ME/IR

Aleksi Lindén

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi, few days ago I installed the Windows 7 Ultimate (32bit) to my computer. First of all I decided to install FS2004 and all the addons to it. 737 is the primary plane I fly, so it

George Morris

 

Boeing777_Banner_BetaTeam.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you both. Yes, the updates are ondate and also the sequence of installing them is correct.I also tried to run the installers as adminstrator, with no success...What now? :(Aleksi Lind


PMDG & MAJESTIC SOFTWARE BETA

CPL (A) + ME/IR

Aleksi Lindén

Share this post


Link to post
Share on other sites

Send an email to pmdg support, be sure you get an automated response. You've got both George and I stumped on this one.If you want to try another reinstall, make sure all the pmdg folders and files are deleted after the uninstall before installing and check the 6/7 version before updating to 8/9. I'm out of ideas.


Dan Downs KCRP

Share this post


Link to post
Share on other sites
Send an email to pmdg support, be sure you get an automated response. You've got both George and I stumped on this one.If you want to try another reinstall, make sure all the pmdg folders and files are deleted after the uninstall before installing and check the 6/7 version before updating to 8/9. I'm out of ideas.
To add to Dan's comments, it also may be a FS9.CFG problem. You can try renaming and letting FS9 create a new one before you reinstall.

George Morris

 

Boeing777_Banner_BetaTeam.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I tried the 6/7 version without updates and the 8/9 version. It didin't work either...Do you really think that they could help at the PMDG support in this? Or should I just change my aircarft type and wait for the NG2 to be released?Aleksi Lind


PMDG & MAJESTIC SOFTWARE BETA

CPL (A) + ME/IR

Aleksi Lindén

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well I tried the 6/7 version without updates and the 8/9 version. It didin't work either...Do you really think that they could help at the PMDG support in this? Or should I just change my aircarft type and wait for the NG2 to be released?Aleksi Lind

Norman Bowman

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well I tried the 6/7 version without updates and the 8/9 version. It didin't work either...Do you really think that they could help at the PMDG support in this? Or should I just change my aircarft type and wait for the NG2 to be released?Aleksi Lind

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,I experienced a simliar problem. Just installed PMDG737NG 6/7 on Win7 64-bit Home edition, and I got the same blank CRT's, but my overhead looks fine. The CRT popouts worked, so I clicked 'Z' to zoom in from the main panel, and when I clicked 'M' to go back to the standard main panel the CRT's were working ok.Don't know why?Ian

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest oneinsixty

Hi Aleksi,I also installed 737-600/700 on windows 7 64bit. I had the same problem as you initially. I couldn't figure out why the PFD was blank. This might sound like a silly suggestion, but did you switch on main battery on overhead panel? My PFD light up like a christmas tree after this action occured to me. Unfortunately, I can't get liveries to install. No problem with xp. Good luck.Martin Doherty.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Turn the battery on?. On the picture of the overhead panel the batteries are off


Thor

 

To bodly fly where no one has gone before, to seek out new airports and new civiliations.......

 

FS9.1 Intel Core 2 duo E6750 2.66ghz - 4GB ram - Ati R4890 CYCLONE 1GB GDDR5 - Win7 64bit

Share this post


Link to post
Share on other sites
Turn the battery on?. On the picture of the overhead panel the batteries are off
Aleski,I get this problem sometimes. Try flicking the bettery off, then back on again. Because this induces a change in the entire panel, it should bring it back. If it happens to just one panel, you just need to move all the switches on that particular panel.

Andrew McCluskey

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't know if you have solved this yet but reminds me of an issue with a faulty FSUIPC key. IT does the same thing. Blank screens.


John Veldthuis

Specs: ASUS X79-DELUXE | Intel Core i7-5960X Extreme @ 4.2Ghz | Gigabyte GeForce GTX980 | 32GB Ram | Cooler Master HAF 932 case | ASUS PB279Q, 4K UHD, 27" Monitor | Windows 8.1 | Segate 2x2TB 7200rpm drives, SanDisk 2x256GB SSD| Corsair Hydro Series H105, Watercooling kit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...