Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tatave

MD-11 issue

Recommended Posts

Hello, I am experiencing an issue with the MD-11 and other aircraft. If I am flying a complex aircraft and have a lot of the instrumentation in view, and I select a drop-down menu in the full-screen mode, I often receive a CTD. Any help towards this issue would be greatly appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please do not create double threads in future. Do you get an error message?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is to do with the uiautomationcore.dll I have found. Just google it and there will be lots of links.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am using Windows 7 64-bit, is this still going to work?
the uiautomationcore.dll fix is for Win7 64b. Do a search in the avsim forums, there are numerous threads.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It now works, but there are large X's on the cockpit displays. Is there any solution for this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

PMDG products run best in windowed mode. It has to do with the systems that run outside of the FSX environment.

Share this post


Link to post
Share on other sites
It now works, but there are large X's on the cockpit displays. Is there any solution for this?
I had it too. Uninstall the aircraft and reinstall again. (don't forget to uninstall the liveries an re-install them too.)_It should work fine now. Eric

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ran the MD11 smoothly for a while, and now the issue has come back. Should I delete the uiautomationcore.dll?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This issue seems to occur only when I am using add-on liveries.

Make a backup and then try it! wink.png
Ok, I'll try that. Thanks for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It doesn't work. I can fly and program the FMC for about five minutes, and then it just freezes. I am using Windows 7 64-bit, could this be the source of the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
It now works, but there are large X's on the cockpit displays. Is there any solution for this?
Large Xs in the cockpit displays are generally licence issues or corrupted install. Have you posted a Support Ticket?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, someone else suggested that it had to be uninstalled and reinstalled. I followed those instructions, and now my MD11 is working fine except for the freezing issue.

I had it too. Uninstall the aircraft and reinstall again. (don't forget to uninstall the liveries an re-install them too.)_It should work fine now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have just discovered that the MD-11 crashes FSX only when I have all of the automation on. If I disable the automation via the two switches on the glareshield, I can fly it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have just discovered that the MD-11 crashes FSX only when I have all of the automation on. If I disable the automation via the two switches on the glareshield, I can fly it.
What switches are you referring to?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello;I have Fsx Acc. installed,using a 64 bit system,windows 7,I have Fsx installed on my D-drive,in a folder by it self,I have the automation dll installed in the Fsx folder,and have no problems,look in your windows folder,and in there should be the latest automation dll,copy it,and paste in your fsx folder,see if this helps.Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello;I have Fsx Acc. installed,using a 64 bit system,windows 7,I have Fsx installed on my D-drive,in a folder by it self,I have the automation dll installed in the Fsx folder,and have no problems,look in your windows folder,and in there should be the latest automation dll,copy it,and paste in your fsx folder,see if this helps.Mark
Is this the UIAutomationcore.dll? I can't find any file titled "Automation.dll" anywhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems that it is an error with my MD-11 installation, or the ORBX Scenery. I have tried everything with the UIAutomationcore.dll, and there was still no success. But I recently did a new reinstall of everything, including Windows, and it still doesn't work. To see if it works, I always go to YBBN, and takeoff towards Redcliffe (about 45 degrees to the left after taking off from Runway 1). The sceneries used in this area are ORBX's YBBN, GOLD region, and YRED. So, after arriving over Redcliffe and flicking a couple of switches, I experience a CTD. Any help would be greatly appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have tou tried deletin uiautomationcore.dll from the fsx folder? Only the ones from the fsx folder, nowhere else

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...