bjablonka8120

v4.3 cannot find the kc 130

Recommended Posts

I just upgraded the client and content to 4.3 but cannot find the kc 130. Would very much appreciate if you could help me.

 

Thanks

 

Bernd Jablonka

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

The 130 is in the Content.  You will need to update that too.

Share this post


Link to post
9 minutes ago, jhciv said:

The 130 is in the Content.  You will need to update that too.

Er...

22 minutes ago, bjablonka8120 said:

I just upgraded the client and content to 4.3 but cannot find the kc 130.

😉

  • Like 1

Share this post


Link to post
Posted (edited)

Duh, read to quickly, my bad.

I upgraded all three, content, client and scenery.

I received 4 birds, 1 HC-130 and 3 130's, (130-H, 130J and 130J-30)

Not much help, take care.

 

Edit:  I do in fact have the KC too, it is a Marine Corps paint, Manufacturer is Lockheed Martin.  

Edited by jhciv
dumbass

Share this post


Link to post

A friend trying the version v4.3 said to me... there is a bad American flag (returned) on the new addon C130. 😉

Share this post


Link to post

I upgraded client, content and scenery but there is no kc 130. Any ideas?

 

Thanks so much.

 

Bernd Jablonka

Share this post


Link to post

I thought the C130 were listed under the enhancements to the professional version? Do you guys who have the C130 have the academic or professional?

Share this post


Link to post

The C130 is included in the Academic.

Share this post


Link to post
11 hours ago, bjablonka8120 said:

I just upgraded the client and content to 4.3 but cannot find the kc 130. Would very much appreciate if you could help me.

Hi Bernd,

Have you checked the Simobjects folder in Prepar3D v4 root to confirm it has been installed?

Regards,

Mike

Share this post


Link to post

Thanks Mike. I checked but did not see it. Any idea what I can do to install it again?

 

Thanks

 

Bernd Jablonka

Share this post


Link to post
9 minutes ago, bjablonka8120 said:

Thanks Mike. I checked but did not see it. Any idea what I can do to install it again?

 

Thanks

 

Bernd Jablonka

Have you downloaded Cab1 and cab2 files with the Client ? Those are needed too and must be in the same folder as the Client when you install it.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
28 minutes ago, Tony747-400 said:

Have you downloaded Cab1 and cab2 files with the Client ? Those are needed too and must be in the same folder as the Client when you install it.

That right put in the same folder

first download : Cab1, Cab2, and content.msi

2sd : create a folder with this name Content P3Dv4.3

copy/ paste in this folder Cab1, Cab2, and content.msi

uninstall p3Dv4.3 content

and install by clicking on content.msi in the folder created before .

 

that all & you have your C130 and liveries  in P3Dv4.3

 

best Regards

 

Patrick

Share this post


Link to post
Posted (edited)

Not helpful to the original question, but did a 3rd party developer make the C130 that is now included?

Edited by duckbilled

Share this post


Link to post

Cant say for sure but it looks like the Captainsim C130?

Share this post


Link to post
25 minutes ago, Adrian123 said:

Cant say for sure but it looks like the Captainsim C130?

That's what I was thinking when I saw a screenshot of the panel. Nice if that is the case.

  • Like 1

Share this post


Link to post
1 hour ago, Adrian123 said:

Cant say for sure but it looks like the Captainsim C130?

Yes it is.  Just their FSX version ported over.  

Share this post


Link to post

Yes the same error of the bad returned flag is in the Captainsim

2 hours ago, Adrian123 said:

Cant say for sure but it looks like the Captainsim C130?

 

Share this post


Link to post

Is there a way to add it through P§?

 

Thanks

 

Bernd Jablonka

Share this post


Link to post
21 hours ago, MartinRex007 said:

Do you guys who have the C130 have the academic or professional?

There is no difference whatsoever in these products.

Share this post


Link to post

Thank you everyone, I very much appreciate your input. Tony and Patrick what you recommended worked great - thank you so much!!  This forum is wonderful.

 

Bernd Jablonka

  • Like 2

Share this post


Link to post
1 hour ago, Jim Young said:

There is no difference whatsoever in these products. 

Thanks, I guess the only differences is in the Professional Plus.

Cheers

Martin

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now