2018paulrobbinx

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 2018paulrobbinx

  • Birthday 05/25/1999

Profile Information

  • Gender
    Male

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    none
  • Virtual Airlines
    No
  1. 2018paulrobbinx

    I’m new to the world of CTDs welp, and help!

    Roger, thank you for the response. I have since completely wiped my PC, and tried to start from the ground up. Btw, it was the Milviz/Rex weather radar I do believe. Warning all those in P3DV4.3...
  2. 2018paulrobbinx

    I’m new to the world of CTDs welp, and help!

    After looking through the Appcrash views there are two fault mods including a terrain.dll and the MV_WX.dll, so I guess I will just need to delete that from the sim. But what about that terrain.dll? I’m only running default scenery.
  3. 2018paulrobbinx

    I’m new to the world of CTDs welp, and help!

    The Lear is, according the the developers, a 64bit compatible addon. Let me check what errors I get, I have not looked into that yet. Thank you for the reply!
  4. Guys, Besides the term CTD sounding like some venereal disease, It absolutely pains me to say this, but my sim just keeps crashing. I thought my issue was a bad GPU one so I went out and got a brand new 10 series 8Gb video card I, hundred of dollars later, my sim keeps crashing without warning when I run the Lear or any jet for that matter. It just coughs and dies without and error message. It’s an absolute shame cause it’s my favorite aircraft. On every flight I run my task manager, and I am no where near out of memory or really pushing my rig at all. I am completely confused. I completely wiped my sim and upgraded to P3D V4.3 in hopes to fix the problem. Do you guys have any advice? All I am running is the Flysim Lear/GTN, and ASN for v4. Everything else is default. I am very confused. And thank you all very much for the time in answering my questions. Sincerely, Paul PS, I’m reading through the PDF for CTDs, but I think some of CFR 14 is in better lamen terms then that. But I’m still trying to fix this without bothering too many of you good people.
  5. 2018paulrobbinx

    Carenado Saab 340 thoughts?

    I emailed them about the Cargo model. It was a negative unless we can get enough people to get behind it and keep asking them about it.
  6. 2018paulrobbinx

    A2A and Simconnect

    Ok, so I just joined a part 141 flight school to wrap up my instrument license and I have been flying a 172R so I thought it would be a good idea to get A2As 172R cause everyone's crazy about it. I jump in the plane on the sim and nothing works. I go into the maintenance hangar and everything is broken and I can't fix anything. Some people have had the same problem and they all say the solution is installing simconnect. I honestly have no clue what simconnect is or how to install it! Can anyone point me in the right direction? I'm in P3D V3! Wait I figured it out I think. I went into the P3D V3 redist thing, found the bottom one that said Fsx-SP2... I went in found a simconnect thing... Installed it and now my 172 works! Idk LMAO! Wait I figured it out I think. I went into the P3D V3 redist thing, found the bottom one that said Fsx-SP2... I went in found a simconnect thing... Installed it and now my 172 works! Idk I can't figure out this post thing... Sorry.
  7. 2018paulrobbinx

    Controller failure in V2.5

    yes sir. Thank you for your help!
  8. 2018paulrobbinx

    Controller failure in V2.5

    Ok, I figured it out, I'm an idiot. Idk why I didn't think of this before I went through every other option in the book, but somehow the (use other controllers box) was unchecked. I bet my sister screwed around with it while she was sitting at my sim desk. Well, lesson learned, and once again...I am an idiot. Thank you all very much for helping me in my stupidity :-)!
  9. 2018paulrobbinx

    Controller failure in V2.5

    Yes sir, I tried all the things listed above. I Have unchecked all the pwr management boxes and changed all the USB ports, and still the same thing appears in the sim. This has never happened before. I am totally confused. When I get in the sim none of the controllers works (and yet, it is verified on) and it even registers when I go into the control settings from the menu bar. Have you ever seen this before?
  10. Yes sir, I tried all the things listed above. I Have unchecked all the pwr management boxes and changed all the USB ports, and still the same thing appears in the sim. This has never happened before. I am totally confused. When I get in the sim none of the controllers works (and yet, it is verified on) and it even registers when I go into the control settings from the menu bar. Have you ever seen this before? also, thank you for the input, honestly!
  11. 2018paulrobbinx

    Controller failure in V2.5

    Hello, Last night I was flying a flight on the simulator and suddenly all my control stopped working and my hat switch(s) stopped working. I am flying in prepare3D V2.5. I use a Logitech Exteme 3D Pro joystick, Saitek rudder pedals, and a saitek pro flight yoke. I've tried restarting the sim several times, restarting the computer several times, and unplugging and repluging the USB ports to all three devices. What confounds me even further is whenever I going to the control settings to try and recalibrate them they still show up in the Sim directory, but they don't work. Because it's two different companies' joysticks that are not working I have to believe that it's the Sim's fault has anyone had this problem before and can anyone help me?
  12. 2018paulrobbinx

    CRJ P3D?

    thank you very much for the update! It looks amazing! Great job Aerosoft! Any clue about the GPWS?
  13. 2018paulrobbinx

    CRJ P3D?

    I just tried this, and still, the VC is completely messed up all the EFIS are black and none of the switches in the cockpit work. Thank you for the suggestion though!
  14. 2018paulrobbinx

    CRJ P3D?

    I have that aircraft, yet in P3D the VC does not show up at all, I am using the migration tool in enabled mode yet it still doesn't work. Plz tell me if you know any way to fix this, I have tried at least 5 times.