Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Javiz

0 Views, 0 Replies... ?

Recommended Posts

Can i just ask ? : what's up with this ' 0 Views, 0 Replies' phenomenon i see quite often in this or other forums here at Avsim ?....

 

Just now i noticed a thread that has 0 Views,0 Replies and was posted yesterday. A few threads above it the same thread appears and now shows 48 Views and 2 Replies. (posted at the same time as the earlier thread)

 

The reason i ask is because i posted a new thread in the DX10 forum a couple weeks ago which is rather important to me but never got an answer and nobody even cared to view the thread..... i.e. 0 Views, 0 Replies.

 

Could it be like that, sometimes, i am the only one that can see a thread that i posted and nobody else ??....

 

I really hope this one gets through so maybe someone could enlighten me ?  :rolleyes:

 

Thanks!

 

Cheers,

Jan

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had that happen too! Maybe server mainteneance at that time.

Peter  Sydney  Australia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, gents ! Good to know i still *can* be heard ! I was beginning to feel like some sort of paria...  :smile:  

 

I suppose i'd best post my DX10 thread again then.

 

Thanks again!

 

Cheers,

Jan

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had that happen too! Maybe server mainteneance at that time.

Peter  Sydney  Australia

Server maintenance at the time of every single new post someone makes? I don't think so.

 

It's likely a bug with IP Board. For whatever reason, it takes a while to start showing views. This isn't the only IP Board-powered forum I've seen this happen on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

From my observations a thread will show 0 views until someone actually replies to it. When someone does it will then show the # of views retroactive back till the date the thread was started

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think some FSX users are now concentrate in P3D forum.

Haha. Yeah, that could be true for some. But, for me, P3D=0 so long as PMDG 737/777 and Majestic Q400=FSX. Simple math.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you Bill and Anthony for clearing this up ! 

 

Hopefully this is a bug and not the way this board is setup. I can understand nobody replies to a question if it is a tough one to answer. Seemingly no one even bothered to view a new post is very confusing.

 

This also makes it clear that posting my thread in the DX10 forum a second time is most probabely of no use. Alas...

 

Anyway, atleast something got cleared up. Again, thanks very much for that !  :smile:  

 

Cheers,

Jan

Share this post


Link to post
Share on other sites

I believe it is a problem with your browser not refreshing.  If you see that again, simply hit the F5 key or Ctrl F5 to force reloading of the page.

 

Best regards,

Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can confirm that I saw 0 views yesterday even after I viewed the thread and refreshed my browser.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I PM'ed Tom Allensworth a few weeks ago about this problem.  His reply was summed up as: everything is set up correctly so it should be working fine.  I didn't push the issue beyond that; I'm glad to see that I'm not the only one whose experiencing this.  I have this problem using different browsers and on different computers with as well.  View count is a great feedback mechanism for a topic, but IMO it's nearly useless if it only updates when a reply is made.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...