Sign in to follow this  
1st fltsimguy

Orbx Forums - Can Not Reply To

Recommended Posts

Haven't been active for quite a few days over at Orbx Forums.

I did a major Win7 update as I was quite a few (about 80) updates back on Jan 31. This also included an update to Firefox to v44.

Today I was just catching up on new on forums and when to make a reply to, and nothing happened.  I found that I could not reply to nor could I create a new topic.  Everything else seems to be working fine.

 

Anyone know what might cause this?  Did I tick someone off over there?  My last post was about BC Ferries compatibility some days back.

 

 

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Bryan,

 

Your posts are still there and you have 27 reputation points, which is a good thing. The problem might be on your end.

 

Jay

Share this post


Link to post

Bryan,

 

Your posts are still there and you have 27 reputation points, which is a good thing. The problem might be on your end.

 

Jay

 

Yes Jay, I also can't PM the staff or other members.  Its like something is blocking me.  I do have ad blockers and such but it doesn't seem to matter here at AVSIM.  The problem is what is the problem?

Share this post


Link to post

Hello Bryan

 

Just a thought.

Have you tried with other explorers. (Run as Administrator, Clean install, no blockers, etc.)

 

Chrome or the dreadful IE?

try from an IPad or another device.

Share this post


Link to post

Bryan,  I had a word with JV while you were away and he banned you.

 

Just for a month or two. :smile2:

Share this post


Link to post

I'm having the same issue, was able to message a moderator who told me to update Java.

I have tried that on one of my computers with no luck.

I am not able to reply from my iPhone, iPad , or any of my 3 computers, very strange, hope something can be done.

Share this post


Link to post

Bryan & Greg

 

I started a topic there with your issue.

 

Lets hope they see it soon.

Share this post


Link to post

Yes Jay, I also can't PM the staff or other members.  Its like something is blocking me.  I do have ad blockers and such but it doesn't seem to matter here at AVSIM.  The problem is what is the problem?

Hey, Bryan.  I don't believe it's possible to pm most, if not all, the staff, unless they individually allow it.

Share this post


Link to post

Bryan,  I had a word with JV while you were away and he banned you.

 

Just for a month or two. :smile2:

 

You bugger, now I know the culprit. :Shame On You:

I'm having the same issue, was able to message a moderator who told me to update Java.

I have tried that on one of my computers with no luck.

I am not able to reply from my iPhone, iPad , or any of my 3 computers, very strange, hope something can be done.

 

I'll check that out now.

Hey, Bryan.  I don't believe it's possible to pm most, if not all, the staff, unless they individually allow it.

 

That might explain that issue.

Share this post


Link to post

Got the same problem, since yesterday.  Unable to post, reply, quote etc - can still PM members and, according to my profile, am not in 'bad boy' status.

Share this post


Link to post

I can't post either. Everything comes up fine but can't enter any letters in the boxes. I can enter a title for a new topic but it won't let me enter any content.

Larry

Share this post


Link to post

Bryan & Greg

 

I started a topic there with your issue.

 

Lets hope they see it soon.

Thanks Ramon

Share this post


Link to post

Bryan & Greg

 

I started a topic there with your issue.

 

Lets hope they see it soon.

 

OK thanks that might get to the bottom of it.

Share this post


Link to post

I would recommend going over to OzX and PMing Jay Kae over there.

 Sue

Share this post


Link to post

I would recommend going over to OzX and PMing Jay Kae over there.

 Sue

Hi Sue, Thanks for the reply

 

I've started a topic over at OZX about the issue, wasn't able to PM him as he doesn't have an option to message

 

Greg Z

Share this post


Link to post

Will an a Avsim Mod. please be so kind as to allow Jay Kae (ORBX administrator) on this forum so he can help us with our issue, apparently he is not able to enter this forum.

 

Thank you

Share this post


Link to post

Both J.K. and N. Cooper have acknowledged the problem - working on it - still exists.

Share this post


Link to post

 

 

 

Looks like we're able to post again, at least I am able to.

Hope it's working for you guys too

Share this post


Link to post

 

Looks like we're able to post again, at least I am able to.

Hope it's working for you guys too

I saw you were back on - still no joy for me though.

Share this post


Link to post

Yes I just checked and it appears to be working correctly again for me.  Thanks again to those fellows who did the work.

Share this post


Link to post

I had a word with JV and got the ban lifted. Let that be a lesson to you. :Shame On You:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this