Jump to content

Sign in to follow this  
ideoplastic

ImagineSim KATL update P3D4 released

Recommended Posts

12 hours ago, downscc said:

Follow the instructions in the readme.htm included with the product, this can be found in the ...\Imaginesim\KATL Atlanta P3Dv4\SODE directory.  Don't disable SODE, rather be sure to turn-off the \scenery\jetways-01.bgl file as instructed in the readme.  This is pretty standard method now among many developers that include SODE so once you get used to it then it becomes easy.

Thanks


P3DV4.5, ASP4, REXSF, REXEF, AIGAIM, ProATCx, GSX, Chaseplane, MSFS Premuim Deluxe Edition  

Windows 10 Pro, I9-9900k @ 5.0; Asus Maximus XI Hero; Asus Strix GTX 1080ti; 32GB G.Skill Ripjaw DDR4 3600; 2X Samsung 1TB 970EVO; NZXT Kraken X63; Seasonic Prime PX-1000, Single 32" 4k Monitor, Saitek Yoke, Saitek TQ's, CH Rudder Pedals, Logitech G13 



 

Share this post


Link to post

Theres also an issue with stands on the south cargo ramp.  Numbers are wrong


 
 
 
 
v63vq9-5.png

Share this post


Link to post

What am I missing? Every time I activate SODE I get a duplicate jetway over a static one.

Share this post


Link to post
6 minutes ago, N2382R said:

What am I missing? Every time I activate SODE I get a duplicate jetway over a static one.

Make sure SODE is selected in their Operations Center. You can also manually check that the jetways.bgl is not in the scenery folder upon making the aforementioned selection.


Eric 

 

 

Share this post


Link to post
4 minutes ago, B777ER said:

Make sure SODE is selected in their Operations Center. You can also manually check that the jetways.bgl is not in the scenery folder upon making the aforementioned selection.

Yeah...selected. Unfortunately, still getting duplicate jetways.

Share this post


Link to post

Odd. I thought I saw this the other day as well but wasn't sure. Go here and file a bug report:

support@imaginesim.com 


Eric 

 

 

Share this post


Link to post
2 minutes ago, B777ER said:

Odd. I thought I saw this the other day as well but wasn't sure. Go here and file a bug report:

support@imaginesim.com 

Done already. Just strange that it's an issue with the updated version. The previous version simply required the removal of the jetways_01.bgl file in the scenery folder but that file seems to be gone altogether in the updated version.

Share this post


Link to post
2 minutes ago, N2382R said:

Done already. Just strange that it's an issue with the updated version. The previous version simply required the removal of the jetways_01.bgl file in the scenery folder but that file seems to be gone altogether in the updated version.

If you deselect SODE it reappears.


Eric 

 

 

Share this post


Link to post

I have always had to delete the jetways.bgl file manually.


Dave

Current System (Running at 1440p): ASUS ROG Maximus XII Hero Z490, i9 10900k @ 5.1Ghz, RTX2080ti, 32GB DDR4 3600 RAM, EVGA CLC 280mm AIO Cooler, Brunner CLS-E NG Yoke, Thrustmaster Warthog HOTAS, VirtualFly Ruddo+ and TQ6+

Share this post


Link to post

This is my contention as well... I have had to manually remove jetways.bgl, but even after removing it (from now a different folder) - "systems" - I still get the double jetways.

Share this post


Link to post
2 hours ago, Caribbean_Redz said:

This is my contention as well... I have had to manually remove jetways.bgl, but even after removing it (from now a different folder) - "systems" - I still get the double jetways.

Yup...I've emailed back and forth with support and they don't know why it could be happening. Their response was to do a HDD search for jetways_01.bgl for anything associated with KATL. Did that and no files appeared...still double jetways.

Share this post


Link to post

I had two KATL folders in my SODE folder. Cured it for me. 


Eric 

 

 

Share this post


Link to post
3 hours ago, B777ER said:

I had two KATL folders in my SODE folder. Cured it for me. 

Hey bro, i had removed those even before starting the sim... so im not sure whats going on.

Share this post


Link to post

No double SODE folders for me. Frustrating issue. Fortunately, just aesthetics.

Share this post


Link to post

hey guys... I did indeed have two KATL files in the SODE XML folder... once i removed the previous one the double gates were gone.

Regards,

PH

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    34%
    $8,535.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...