GooseAvation

ORBX Rainbow Scenery (Glitch)

Recommended Posts

Just like the title says. Ground scenery turns into rainbow colors. Latest Base, OpenLC, and Vector versions. Thanks for all the help!

unknown.png?width=1258&height=677

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Posted (edited)

Using FTX Central, re-run the unified migration (under settings). Be sure to select an insertion point for the Orbx sceneries while in settings.

Failing that, post in Orbx support forum.

 

Edited by Henry Street

Share this post


Link to post

Looks more like corrupt video drivers or an issue there than the scenery itself.

Share this post


Link to post

YEs, I was thinking graphic card or drivers. You won't get that from corrupt scenery. I've seen that twice over the years. It was never anything other than card....maybe your problem will turn out better.

Share this post


Link to post

try reinstalling Global textures if you use them,that solved it for me.

 

     steve

Share this post


Link to post
Posted (edited)
15 hours ago, Dave_YVR said:

Looks more like corrupt video drivers or an issue there than the scenery itself.

Just updated my drivers. 

15 hours ago, Henry Street said:

Using FTX Central, re-run the unified migration (under settings). Be sure to select an insertion point for the Orbx sceneries while in settings.

Failing that, post in Orbx support forum.

 

I ran the migration again, but I'm confused about what you mean with the insertion point. I don't know what to set it to.

 

 

Edited by Jim Young
Removed the image of FTX Central Insertion Point page as it contained members e-mail address. Public display of e-mail addresses are retrieved by spammers for spamming.

Share this post


Link to post

There's a lot of information about the insertion point in the Orbx/FTX guides that come with your sceneries.  It can become very complicated for some and that's why Orbx has a Support Forum for owners of their products.  I did find one post in the general discussions at Orbx/FTX that might be helpful - https://orbxsystems.com/forum/topic/107329-insertion-points/.  Is there a reason why you are not requesting official support at Orbx or searching their forums?

 

Share this post


Link to post
12 hours ago, GooseAvation said:

Just updated my drivers. 

Just being when exactly?  Did you install new drivers and then this started happening?

Share this post


Link to post
6 hours ago, Jim Young said:

There's a lot of information about the insertion point in the Orbx/FTX guides that come with your sceneries.  It can become very complicated for some and that's why Orbx has a Support Forum for owners of their products.  I did find one post in the general discussions at Orbx/FTX that might be helpful - https://orbxsystems.com/forum/topic/107329-insertion-points/.  Is there a reason why you are not requesting official support at Orbx or searching their forums?

 

I have actually requested support on ORBX and found my solution here. The only thing I'm confused about is the insertion points, but everything seems to be generating a-ok now! 

3 hours ago, Dave_YVR said:

Just being when exactly?  Did you install new drivers and then this started happening?

No, two people above recommended me to update my drivers, and I did.  

  • Like 1

Share this post


Link to post
5 hours ago, GooseAvation said:

I have actually requested support on ORBX and found my solution here. The only thing I'm confused about is the insertion points, but everything seems to be generating a-ok now! 

No, two people above recommended me to update my drivers, and I did.  

Cool, I learned something new too from the Orbx post. Thanks

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now