Jump to content

yorgosGK

Members
  • Content Count

    387
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by yorgosGK

  1. Hey Kevin, just bought a 787 Immersion license, never received my serial to add my product nor do I see it on my account. Paypal transaction ID is 2LT84056SS160612B. My account email that i use is different from my paypal accounts....never had an issue with all the other stuff I bought from you; I hope thats not the case here. Please process me I am waiting to fly this thing : ( lol
  2. We really need a re-done 64bit 767....
  3. I just use VMR generator. It will creat a custom model matching rule set of all your sim object. Then you just import it. http://www.lekseecon.nl/VMRGenerator.html
  4. Does that CTD point refer to the NTDLL.DLL CTD? If not what faulty module does it solve? Thanks in advance.
  5. I beg to differ, I think if PMDG ever makes a 767 it would be a HUGE hit.
  6. aaaa! is makes perfect sense Keven! Awesome. Cant wait for it.
  7. Great piece of software. I have one thing to note and I'm sorry if his was mentioned somewhere and I missed it...I did a search for wind and nothing seemed to cover it; so here I go! lol Love the wind effect - I use AS16 for my WX engine and with ChasePlane I get a great deal of realism by adding the shake to my POV. That being said, I feel that at cruise or at high FL's it shouldn't always be that shaky. Of course one would say lower the slider! right? well I want the shaky wind effect during many occasions during my flight but at cruise planes simply just dont shake like that. I am getting 82 knots of wind from the back and my meter is shot up to the max. I have lowered my slider almost all the way down to eliminate the shake because there shouldn't really be any. I am looking for a good mix....Wind turbulence below FL100 and then at high altitudes to hardly shake (except for pockets of turbulence of course; but I'm saying that the shakyness currently will be shaking through-out). Am I missing something? I am currently making my wind slider 0 at CRZ and around .2 under FL100 lol
  8. Not saying I got a fix %100 yet boys, but I do want to share that - I have not gotten the CTD 4 flights in a row, after doing my latest test or setting change. I'd love if a few of you could replicate my process to see if comes back for you thereafter. W10 users - Go to settings and click on privacy Then replicate these settings & restart your system: I have yet to see a CTD after this Feedback & Diagnostics change & it is 4 flights now. 4 Long hauls! Not getting to excited - I hope it translates to your sim.
  9. You are not alone my friend! I hear ya! We have a 0 tolerance charter policy. It is only based on plane registrations/locations/and what we operate. We spent a lot of work enhancing the phpVMS system and it works fantastic... It is a Greek based virtual airline (which is very English as well so not to worry) and we simulate the newly launched RW airline Ellinair. Have a look - I promise you'll love what you see
  10. If aliasing drives you crazy (like me lol), use NI If you don't mind a nice shimmer or aliased edges/panels use the AA methods in the sim menus. I have never used just control panel so this all IMHO
  11. Yup! we can put the EZDok possibility to rest lol, crashed 8 hours into my flight and completely clean uninstalled EZdok prior. Will be doing another test now without vPilot
  12. I am about to do another long haul shortly I will do just EZdok and fly offline. I will report back
  13. This is so consistent now its killing me Happens on basically every flight for me with EZdock and vPilot running, I know it sounds crazy but its the only thing getting me consistent results. For what its worth - another screenshot:
  14. Thanks Craig, Although it may sound crazy, and I know its a very very far fetched idea that it may be EZdock or vPilot but that's all i GOT! (lolll) I am now going into my 3rd longhaul flight without both EZdock and vPilot without the msvcr120.dll CTD. After this one I will do my return with both of them running and report back!
  15. Finally completed a long haul after 4 attempts - without the MSVCR120.dll CTD. Kept on uninstalling sceneries finally the only thing that worked was noy running vPilot, & not running EZCA. For me this is the only way possible right now
  16. Unfortunately, another one for me my scenery deletion did not help - this was over the Atlantic have restarted 3 times now. I'm starting to think it is possibly 2 things. 1) EZDOK or 2) 777 IMMERSION warning big picture I got the crash when I was panning around my aircraft when I went right into the contrails. Also in my logs I do see EZCA crashes. Trying without EZCA and without Immersion to see if I can make it.
  17. Hello FSFX, I'm not sure if this is an immersion issue - P3D issue - or even a scenery issue....Or heck! it may not even be an issue at all (LOL!) Is this the way the lights are supposed to look? I think it looks kind of wrong....Are they suppose to be illuminating the ground? First 20 seconds of the video & then on rotate, have a look at my landing/runway turnoff lights Pointers?
  18. So for me, i guess I am happy to report that I finally finished my long haul flight (that I attempted 3 times) without the error. For what its worth, here is a recap of my attempts. Toronto (CYYZ) - Athens (LGAV) 1st attempt at long haul: CTD MSVCR120.dll after 8 hours 2nd attempt at the same flight with the exact same route: CTD MSVCR120.dll after 8 hours over the same point of the FPL I realized that there is little to no chance I get the error at the exact same point so I deleted the closest possible scenery I had in that region - SkyHighSim Tivat scenery (My crash was almost directly over it well in my LOD) 3rd attempt after uninstalling the scenery and restarting my PC I can report that I landed & taxi'd (9 hours +) safely without this hideous CTD. Like you say Rob, pretty hard to make a remedy if everyone is getting inconsistent results & cannot replicate anything. I hope I don't see it again, that scenery was not %100 3.1 friendly so maybe it didn't like something that was happening. Fingers crossed at this point.
  19. Okay. wow. I just got the exact same error on a complete re-due of my last flight (including flight plan) and I got the same crash at exactly at the same point....... Tried deleting all sceneries in that specific area and will re-due the long haul tonight. Will report back.
  20. I just got the same CTD with the T7 and 3.1; I have never seen this before on 3.0. I just made the switch the other day. Have yet to complete a long haul flight. I am on W10 Here is my screen.
  21. looking forward to this! cant wait to install this tonight Enhanced visual quality of water offering greater fidelity at high altitudes and better wave dynamics with high winds
  22. I own a license of FS RealTime. This latest re-format i did of my system however I was to lazy to install everything so I just made my system UTC time and added a second local clock. I just click on set to system time and im always ZULU....lol
  23. You need to install it with a migration tool for it to work flawlessly. Or, your going to have to install it with the external option; Of course when you do this the updater will be all messed up after and not let your update/download MTL's properly. I really recommend the EMT. I used the mirgation tool from Estonia
  24. Hey Soloraj, I have yet to get it to work with V3 & EZCA 1.18.7. I am useing the default.ini and the SimConnect (FSX) protocol in FaceTrackNoIR 1.7. Am I missing something? What did you have to do to get it to work? I am on W10 64Bit on a clean install of P3D v3. Thanks!
  25. I also have this issue with the T7 in Toronto. I uncheck Vector when I use any heavy airports. You will see a huge VAS increase if you uncheck vector. Vector is the biggest VAS haug I have seen. Try to test this. Uncheck vector and check it again. Load up at the gate!
×
×
  • Create New...