Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'throttles'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • New Member Forums
    • Welcome New Members!
    • Help Using the AVSIM Forums
    • Help Creating an AVSIM Account and Logging on to AVSIM
  • AVSIM Fixed Based Operations (FBO)!
    • Hangar Chat
    • Flight Planning
    • Virtual Reality (VR) Hardware and Games
    • Letters to the Editorial Staff of AVSIM
    • All About Us
    • Crash To Desktop (CTD) Forum
    • The Bargain Hunter's Shack
    • Classified Ads | Want Ads | Swap Meet
    • AVSIM's Round the World Race Forum
    • AVSIM Reviews Feedback
    • The File Library General Forum
    • Flight Sim & Aviation User Stories
    • In Memoriam of Tom Allensworth
    • In Memoriam
  • Microsoft Flight Simulator Forums
    • MS FSX | FSX-SE Forum
    • Microsoft Flight Simulator
    • The Microsoft Flight Forum
    • The FS2004 (FS9) Forum
    • Flight Simulator Tips and Tricks
    • Shared Cockpits | Multi-Player Forum for FSX | FSX-SE | P3D
    • MS FSX | FSX=SE | P3D Simconnect Forum
    • FSX | P3D Missions Forum - How To
    • FSX/FSX-SE Aircraft and Panel Design Forum - How To
    • FSX | FSX-SE Scenery Design Forum - How To
    • The Paint Shop - The Aircraft Painter's Forum - How To
    • Mesh Scenery Design - How To
    • TTools for MSFS Forum
    • Add On Developer's Forum
    • DX-10 Discussions, Hints and Help
  • The Prepar3D Forums
    • The Prepar3d Forum
    • Prepar3D Tips, Tricks and How To's
  • The X-Plane Forums
    • The X-Plane General Discussions Forum
    • X-Plane Tips and Tricks
  • The IPACS Aerofly Forums
    • IPACS AeroFly FS2
  • Simulator Screen Shots, Real Aviation Photos, & Videos
    • The AVSIM Screen Shots Forum
    • Real Aviation Photos
    • Aviation and Flight Sim Video Forum
  • Hardware & Operating Systems Discussions
    • WIN10 OS Forum
    • WIN8 OS Forum
    • The Win7 OS Forum
    • MOBO | RAM | CPU | HDD | SSD | Desktops | Laptops
    • Monitors | Multi-Monitors | Video Cards | Drivers
    • Hardware Controllers | Joysticks | Drivers
    • Networks | WIFI | Routers | Ethernet | DSL | Cable Modems
  • Commercial Support Forums (Hosted by AVSIM)
    • FS2Crew Support Forum
    • OldProp User-to-User Support Forum
    • Mindstar Aviation Support Forum
    • The RealityXP Support Forum
    • The Official DX10 Scenery Fixer Support Forum
    • The Multi-Crew Experience (MCE) Support Forum
    • Virtual Avionics Support Forum
    • Lorby-SI Support Forum
    • Pilot2ATC Users Forum
    • The Carenado Support Forum
    • The Alabeo Support Forum
    • Remote CDU for Phone / Tablet Official Support Forum
    • Airline2Sim Support Forum
    • SX Airport Design Forum
    • P3D Tweak Assistant (PTA) and RealismShaderPack
    • The simPlugins Support Forum
    • SimSettingsManager Official Support Forum
    • simFDR General Support Forum
    • Blue Sky Star Simulations Support Forum
    • Capt. PERO Support Forum
    • Flysimware Forum
    • Mid-Atlantic Air Museum Simulations Support
    • FSReborn Series Support Forum
    • Desk Pilot - Shared Cockpits
    • PhotoSim Labs - Bahamas sceneries
  • User-to-User Support Forums
  • Freeware Support Forums
  • Virtual Airlines News and Discussion
  • Home Cockpit Builders
  • Other Civil Aviation Simulators
  • International Language Forums
  • Other Forums

Categories

  • Articles
  • AVSIM News
  • File Library News
  • AVSIM Reviews
    • Hardware
    • Aircraft
    • Scenery
  • Product Announcements & Press Releases
  • What's New @ AVSIM
  • Interviews
  • AVSIM Editorials
  • Guest Editorials
  • Obituaries

Blogs

  • Tom Allensworth's Blog
  • Gaiiden's Scroll
  • Brandon's Box
  • Jess B's X-plane blog thingy
  • Tom_Test's Blog
  • Alpha Floor's Logbook
  • GolfPilot
  • adi518's Blog
  • Chase's Blog
  • The Big Tour
  • Tales of a Wannabe Pilot
  • Farmer Looking Skyward

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


About Me


About Me

Found 3 results

  1. I have P3d V3.4, I have been flying with P3d now for about 3 years. I am using the Saitek Pro-Yoke, (2) quadrants and rudder pedals. Up until yesterday I have had no problems with calibrating them or setting their sensitivity. The problem now is any movement forward on the throttles and they jump to 100% and retarding them back to the detent brings them into reverse, Then the right (#2) throttle sticks in reverse thrust. Its 100% or nothing. I've tried to re calibrate them, I've uninstalled and reinstalled the throttles, and drivers. No luck. I can run FSX and they work perfectly. I plugged my old X52pro throttle in and assigned it in P3d and it calibrates and works perfectly. Everything else that i have assigned on the throttle quadrants, flaps, spoilers, prop axis all continue to work fine. I'm frustrated to say the least. I could use any help and or suggestions to get this sorted out. Thank you.
  2. Good day! I figured out that my throttles advance without arming either of the 2 flight directors. The manual correctly states that TO/GA is only available when both FD are engaged. What could be the cause that my TO/GA mode can be activated without any FD or only 1 FD active? It doesn't matter if I'm using the TO/GA buttons on the throttles or the hidden one on the MCP. I'm using Prepar3D V3.2, the latest PMDG 737NGX updates (via the PMDG Updater -> no self caused finger trouble) and only liveries downloaded via the PMDG livery manager (again no finger trouble). I'm running P3D on my iMac using Bootcamp and Windows 7 (also latest updates installed). Everything works wonderful btw. Maybe I just got something wrong here understanding the system. Even though I read a lot in the forum using the advanced search function. Therefore I'd be delighted getting answers from the pros! Have a nice weekend everybody!
  3. Hello, I have been experiencing this from time to time. I push my throtles forward, but only 1 engine spools up. I can see the throtle level in the EICAS screen but the engine is stuck - iddle. I noticed that everytime i get this problem, i have the indication of Righ Engine Pneumatics OFF in the overhead pannel, but i can get to the root cause. I have unmaped the "E" Key thinking about the "Select Engine" comand, but it is not working. I use lastest FSUIPC registered, Saitek Pro controls, FS2CRE, FSPassenger(Though it was something related, but is not). Any clue... Thanks in advance for your suport...
×
×
  • Create New...