Sign in to follow this  
Arndt777

Windows 10 and nvidia inspector

Recommended Posts

I have installed Windows 10 as an update over my Windows 7 installation. Everything is fine (Norton, Firefox, ...), but

  • nvidia inspector (1.9.7.3) does not work anymore / the nvidia inspector window is completely empty and does not show any data
  • P3D is starting normally, but is only showing a black screen and no menu navigation.

 

Did someone experience the same problem? Any idea how to solve the problem?

 

Arndt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I think I will wait then until they get Nvidia Inspector working with this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have installed Windows 10 as an update over my Windows 7 installation. Everything is fine (Norton, Firefox, ...), but

  • nvidia inspector (1.9.7.3) does not work anymore / the nvidia inspector window is completely empty and does not show any data
  • P3D is starting normally, but is only showing a black screen and no menu navigation.

 

Did someone experience the same problem? Any idea how to solve the problem?

 

Arndt

Have you tried reinstalling NI?

 

All working fine here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Been reading the Facebook posts on two P3D groups . All kinds of problems seem to be occurring and several people are rolling back to Windows 7. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Early adopters, under-achievers, technically unproficient and social media-reliant. A toxic mixture. That's Facebook, defined.

 

Nothing wrong with Win 10, but no reasons to be diving for it either. I inherited the insider beta test from a predecessor at work, don't know why he even wanted it, but throughout the beta and RTM period there have literally only been a handful of genuine problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Early adopters, under-achievers, technically unproficient and social media-reliant. A toxic mixture. That's Facebook, defined.

 

Nothing wrong with Win 10, but no reasons to be diving for it either. I inherited the insider beta test from a predecessor at work, don't know why he even wanted it, but throughout the beta and RTM period there have literally only been a handful of genuine problems.

:lol:

 

Only problem I've had has been Aivlasoft EFB, which seems to look specifically for DotNet 3.5.1

Other than that, all is well with W10 Pro.

What prompted me to move was my Saitek controllers dropping out in W8.1., dont have FSUIPC at the moment.

If there is any going back, it will be to 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

:lol:

 

Only problem I've had has been Aivlasoft EFB, which seems to look specifically for DotNet 3.5.1

Other than that, all is well with W10 Pro.

What prompted me to move was my Saitek controllers dropping out in W8.1., dont have FSUIPC at the moment.

If there is any going back, it will be to 7

saitek controllers are ok in 10?

Share this post


Link to post
Share on other sites

saitek controllers are ok in 10?

Yep  :mellow:

I have the Pro Yoke, Two TQ's and the rudder. No panels though

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lomai,

 

I have the same setup with paid version of FSUIPC. All working except buttons on the TQ's.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everything is working for. Aivlasoft, pmdg, asn, fsdt etc. Only problem is dx9 but I switched to dx10 and couldn't be happier

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lomai,

 

I have the same setup with paid version of FSUIPC. All working except buttons on the TQ's.

Mine work fine - i did not load any Saitek drivers.

Looking at getting FSUIPC shortly

Everything is working for. Aivlasoft, pmdg, asn, fsdt etc. Only problem is dx9 but I switched to dx10 and couldn't be happier

 

Aivlasoft's not working on mine. Was yours installed before the upgrade or did you install after upgrading to W10?

 

Thanks and regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Most reports seem to start with........... Everythings working fine

And end with ..............Except for .

 

And yet no one has said what is so wrong with Win7 all of a sudden that is making everyone rush to Win10, it's not as if it's even nicer to look at or runs our Sims any better.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this