Jump to content

Sign in to follow this  

Recommended Posts

What's with this driver?

 

Some users claim a substantial increase in frame rates and sharper images with FSX and P3P.

Many sites are warning users not to touch it at all - crashes and damages computer!!!

 

Anyone know any more detail concerning this driver?

 

 

Trevor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Angelo Cosma
PPL ASEL / IFR
Federal Aviation Administration (FAA) 

Field Service Representative (SEA) ZSE ARTCC

Intel i7 6700K 4.8Ghz / ASUS ROG Maximus Hero VIII / 16GB DDR4 3200Mhz Ram / EVGA 1080Ti FTW3/ Corsair H110i GTX EVGA 850 Watt Gold / Samsung 850 500gb SSD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Working fine for me. No performance improvements obvious but seems solid and stable. I only updated since after a W10 upgrade Windows installed a 353 driver tha was giving me some graphics anomalies.

Bruce

 

ASUS Z97 PRO-GAMER, i7-4790K @4.5GHz, GTX 970 4GB, 16GB DDR3 SDRAM, 500GB SSD (& 2nd as clone), 1TB HDD

FSX boxed DX9 with Acceleration, WIN 10 Home 64bit

Add-ons: REX4 TD w/SC, ASN, PE Client, Carenado PA-28A, Carenado Phenom 100, Aerosoft F14X, RealityXP GNS430

Scenery: LatinVFR KSNA & KSAN, Sim720 KCRQ, MSE California South 2X, MSE KLAX / KSAN Ultra Res


Bruce Buckley | RW Commercial / Instrument / SEL / MEL

I9-9900K @5.0GHz, Maximus XI  Hero, GTX 1080ti, 32GB DDR4 3200 14, 1TB NVMe SSD, 500GB SSD, 1TB HDD, 40" Samsung 4K TV, Saitek/Logitech Pro Yoke, Throttle Q, Rudder Pedals, Switch Panel, WIN10, P3DV4.5, PTA, ASP4, REX TDSC Lots of ORBX stuff and some add on airports / aircraft

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's solid and stable here, p3d 3.2 4k. Getting excellent performance at unlimited, vsync and TB off.


<p>Dassault Falcon, Lear, Embraer and Challenger and Cessna Mechanic.Broadcasting live from former Soviet Missile Silo.Rhys Legge

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just updated to these new drivers and everything seems fine for me.  I always run unlimited FPS, no vsync or TB but I did not notice any difference for better or worse.  I'm having issues with black shimmering along the coastlines ever since I upgraded to V3.2....I was hoping upgrading from my 355 drivers would help but no such luck....


Eric

P3D v5 & MSFS   i7-6700k @ 4.4 GHz, Nvidia GTX 1080ti, 32GB ddr4 RAM, 1TB EVO 850 SSD, Samsung CRG90 49", Win 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

I installed it based on this thread. Something never seemed right about the last 4 or 5 of them. I just couldn't put my finger on it. This driver does seem better. I think everything just looks better, crisper, and has more of a 3D feel. 

 

Thanks for the heads up!

Share this post


Link to post
Share on other sites

My issue is that while the driver seems to work, I can't get Nvidia Inspector to load a saved profile; it shows an error.  I also updated to the latest Nvidia inspector, same results.  


SAX702

Win 10 Pro || i7-8700K ||  32GB || ASUS Z370-P MB || NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti || 960 PRO 1TB, 840 EVO

My Files in the AVSIM Library

Share this post


Link to post
Share on other sites

My issue is that while the driver seems to work, I can't get Nvidia Inspector to load a saved profile; it shows an error.  I also updated to the latest Nvidia inspector, same results.  

Recently NI changed the naming of the profile so that might be it? Just create a new profile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you.  Tried creating a new profile with the newest NI and with an older version.  In both cases the anti-aliasing setting didn't work.  At least that's the only thing that I could see didn't work.  


SAX702

Win 10 Pro || i7-8700K ||  32GB || ASUS Z370-P MB || NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti || 960 PRO 1TB, 840 EVO

My Files in the AVSIM Library

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you.  Tried creating a new profile with the newest NI and with an older version.  In both cases the anti-aliasing setting didn't work.  At least that's the only thing that I could see didn't work.  

 

I am experiencing the same issue with the new driver even with change in profile name.  It messes up the Nvidia Control Panel along the way.  I keep going back to 359.06.


Amir Khouzam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    34%
    $8,560.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...