Sign in to follow this  
ryanbatcund

Forum Search not working

Recommended Posts

Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

lol has not worked for me in a long time - gave up on it - no biggie avsim is awesome 

Share this post


Link to post

Ditto Rich !!!

 

And cut and paste into a post is giving me fits...

 

And Tapatalk would be really nice to have back...

 

Regards,

Scott

Share this post


Link to post

Also on my mobile the forums keep switching between full and mobile version...  I know I know...first world problems!

Share this post


Link to post

This has been the case for quite awhile. My workaround is to click on the gear icon next to the magnifying glass icon and bring up the advanced search page. Then enter your search terms and scroll through the forum list to select the forum you want to search. Then press Search Now at the bottom of the page and you will get results. The scrolling for the right forum is a time-consuming hassle but this will work until the basic search function is fixed.

 

Robert

Share this post


Link to post

This has been the case for quite awhile. My workaround is to click on the gear icon next to the magnifying glass icon and bring up the advanced search page. Then enter your search terms and scroll through the forum list to select the forum you want to search. Then press Search Now at the bottom of the page and you will get results. The scrolling for the right forum is a time-consuming hassle but this will work until the basic search function is fixed.

 

Robert

I gave up on it a while back too.

Thank you Robert for that solution, I have to admit I didn't try that, maybe too lazy to scroll through all of the selections.

 

 

 

ol has not worked for me in a long time - gave up on it - no biggie avsim is awesome

 

+1

Share this post


Link to post

The Advanced Search seems to work okay, but I haven't checked it in a day or two. You're right about the mobile/desktop issue. 

Share this post


Link to post

The advanced search function does work perfectly.  This is all documented in the Help Using the Forums Forum.

 

Best regards,

Share this post


Link to post

AVSIM (and other flight sim websites) are indexed by many search engines, and IMHO some of those search engines are better than the forum search on the website.  May not work for recently posted information, but works really well when researching something.

Share this post


Link to post

I was looking for a local Kebab House and it came up with "Search Not Found".  There is definitely a problem with it!!  :Whistle:

Share this post


Link to post

same  here  keeps coming up  with error, saying  you  not  signed  in   and  don't  have  perrmission

Share this post


Link to post

A search tip I use to get around this issue is to type in the address bar

site:avsim.com (type search word here) Works in most browsers.

 

Cheers,

Share this post


Link to post

I was looking for a local Kebab House and it came up with "Search Not Found".  There is definitely a problem with it!!  :Whistle:

 

same  here  keeps coming up  with error, saying  you  not  signed  in   and  don't  have  perrmission

I just used the search term "a local Kebab House" and this forum popped up as one hit.  You have to hit the cog to the right of the search function to get to the advanced search engine.  Once there, the search function works perfectly.

Share this post


Link to post

I just used the search term "a local Kebab House" and this forum popped up as one hit. You have to hit the cog to the right of the search function to get to the advanced search engine. Once there, the search function works perfectly.

 

Thx Jim that worked

Share this post


Link to post

I just used the search term "a local Kebab House" and this forum popped up as one hit.  You have to hit the cog to the right of the search function to get to the advanced search engine.  Once there, the search function works perfectly.

lol  :P  I think that 'she who must be obeyed' has just met her match Jim. End of Convo.    

Share this post


Link to post

This has been the case for quite awhile. My workaround is to click on the gear ...

 

Robert

++++1000

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this