Jump to content

Sign in to follow this  
markmasterson

Microsoft is starting push of May 2019 Win 10 Ver 1903

Recommended Posts

1903 installed here - no P3D 4.5 issues so far.

  • Upvote 1


Alan Ampolsk

"Ah, Paula, they are firing at me!"
-- Saint-Exupery

Share this post


Link to post
Share on other sites

1903 looking good in my end.


    marc

ZXRPYTw.jpg

i7 2700K 4.7GHz | Corsair 16GB 2100MHz | Corsair H100i | MSI RTX 2080 Gaming Trio | TCL 43" 4K60 | (2) ASUS 27" 1080P60

Share this post


Link to post
Share on other sites

Only one use so far following 1903 update, controller ID's swapped. This resulted in having to reassign axis.


Paul Edwards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Installed, zero problems


Willy Vercruyssen

i7-7700K @ 4.9 GHz, 32GB DDR4, GTX1080, 2 x Samsung 512GB NVMe, 3TB HDD, Windows 10 Enterprise

Share this post


Link to post
Share on other sites

The 1903 resetted my sound settings (as every bigger Windows update before). Otherwise no issues.


Greetings, Chris

Intel i7-8700K@5.0GHz, 2x16GB 3200MHz CL14 RAM, Gigabyte AORUS 1080Ti, Windows 10 Home 64bit, Prepar3D 4.5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Installed and working the only thing I have found so far is windows event viewer problem.


i7 7700K 4.8 \ MSI RTX 2080Ti GAMINGX TRIO \ M.2  Samsung 960 EVO \ 1TB Samsung 850 EVO \ 2TB BarraCuba \ 16GB G.SKILL DDR4 3000MHZ \ Windows 10 Home\ ASUS 28" 4K monitor\ P3Dv4.5

Raymond Fry.

PMDG_Banner_747_Enthusiast.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
52 minutes ago, rjfry said:

Installed and working the only thing I have found so far is windows event viewer problem.

Easy fix for this: simply delete all View_X.xml files in C:\ProgramData\Microsoft\Event Viewer\Views

Link: https://www.ghacks.net/2019/06/12/windows-10-event-viewer-error-after-installing-kb4503293-and-kb4503327/

  • Like 1

Greetings, Chris

Intel i7-8700K@5.0GHz, 2x16GB 3200MHz CL14 RAM, Gigabyte AORUS 1080Ti, Windows 10 Home 64bit, Prepar3D 4.5

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also have the error....but ill be dammed if i'm sorting out MS problems once again.

Cant. Be. Bothered..

Nope. Shouldn't have too.


Luke Pype

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

No issues til far with v4.5 HF1, only had to reinstall my sound card drivers, to have (any) sound back.

Cheers,

Edited by ffantasy67

Massimo Burti

 

Boeing777_Banner_Pilot.jpg   24.jpg

 

i7 4790K 4.00GHz ¦ Asus Z97-Deluxe ¦ Kingston HyperX Savage DDR3-2133 16GB ¦ Asus GTX 1080-8G Founders Edition ¦ ASUS ROG Swift PG278Q Gsync ¦ Win10 Pro on Samsung 850 Evo, 500GB ¦ P3D on Samsung 850 Evo, 1TB¦ CH Eclipse Yoke ¦ Corsair K70 RGB Cherry MX Red

Share this post


Link to post
Share on other sites

No P3D issues so far. It’s possible the sound reduction problem for software like GSX has been fixed. Some warnings in Event Viewer about services unable to start but that’s probably because they’re trying to launch too early before an internet connection has been made.


Ray (Cheshire, England).
System: P3D v4.5, Intel i7-8086K o/c to 4.6Ghz, Nvidia GTX 1080 Ti 11Gb, Samsung 970 EVO M.2 SSD, 1Tb Samsung 860 EVO SSD, Asus Prime Z370-A mobo, 32Gb G.Skill DDR4 3000Mhz RAM, Win 10 Pro 64-bit, BenQ PD3200U 32” UHD monitor.
Cheadle Hulme Weather

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, the sound reduction issue is definitively not solved. This is one of the things I meant by writing "resetted my sound settings". I had to use again the "trick" with "do nothing" in the sound configuration panel of Windows. A little bit annoying, but at least this "trick" still works.


Greetings, Chris

Intel i7-8700K@5.0GHz, 2x16GB 3200MHz CL14 RAM, Gigabyte AORUS 1080Ti, Windows 10 Home 64bit, Prepar3D 4.5

Share this post


Link to post
Share on other sites

@AnkH, I’ll keep an eye (ear?) on my setup and monitor it.


Ray (Cheshire, England).
System: P3D v4.5, Intel i7-8086K o/c to 4.6Ghz, Nvidia GTX 1080 Ti 11Gb, Samsung 970 EVO M.2 SSD, 1Tb Samsung 860 EVO SSD, Asus Prime Z370-A mobo, 32Gb G.Skill DDR4 3000Mhz RAM, Win 10 Pro 64-bit, BenQ PD3200U 32” UHD monitor.
Cheadle Hulme Weather

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm still at 1803.  Why hasn't mine automatically updated to 1903?


simwestFOTOREAL series
Photoreal scenery you'll want to fly thru, not over

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...