Simone99

Problem fslabs a320

Recommended Posts

Hello,
I used a320 for many flight and it worked very well.
Yesterday evening i added the ftx scenery, openLC EU,NA,SA and i updated the airac to 1712.When i loaded the aircraft ALL light are on, nothing is switchable, all is stuck...
I stay on the pc for 2 hours but nothing is resolved.

I unistalled both a320 and spotlight and ALL inherent the fslabs folder.

I reinstalled and restarted the pc but when i started the sim and a320 is loaded nothing is change.

Sorry for my bad english

Thanks at all :biggrin:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

How are you loading the aircraft?. Are you first selecting the Piper Cub and loaded it into the flight and then switching to A320?

Share this post


Link to post
Share on other sites

At times, when this AC is loaded up, my viewpoint is inside the captain's seat. I can see the instruments and outside, so it's confusing. When this happens, I can't click anything.

I move the seat back and all is well.

Something to try?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Must load in the default airplane first. Too bad it's this way but it is what it is. I also ctrl-shift+f1 to shut down the default plane.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't load piper or default plane first, I load FSlab A320 during aircraft select and no problem. I believe that was solved during last update

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, mulgrave said:

I don't load piper or default plane first, I load FSlab A320 during aircraft select and no problem. I believe that was solved during last update

i do the same,  200hours on the bus with V4.1 without load the deafault plane and no problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

You do not have to load the cub and enter sim then load the FSL.

What you need to do is make your default scenario with the cub. No need to enter the flight/parking gate with the cub first.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, RichieFly said:

At times, when this AC is loaded up, my viewpoint is inside the captain's seat. I can see the instruments and outside, so it's confusing. When this happens, I can't click anything.

I move the seat back and all is well.

Something to try?

+1 for this. Nothing is clickable if your seat is too far back. (Learned this the hard way.)

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Nyxx said:

You do not have to load the cub and enter sim then load the FSL.

What you need to do is make your default scenario with the cub. No need to enter the flight/parking gate with the cub first.

Interesting. Will try it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the latest FSLabs A320 and everytime I tried to load up the plane from the opening screen I had a crash to the desktop. Never happened when loading the default plane.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Lenny777 said:

I have the latest FSLabs A320 and everytime I tried to load up the plane from the opening screen I had a crash to the desktop. Never happened when loading the default plane.

Set your water detail from the highest setting to 1 setting lower and it will load without crashing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are they any nearer to fixing this? It's somewhat disappointing for a premium priced product that you still are having to compromise visuals and use workarounds to get the damn thing to work properly!

Share this post


Link to post
Share on other sites

It’s kind of hard to fix something when the majority of folks are not having this issues. Add me to the list were I just load up the plane at startup and it works perfectly fine. No workarounds required.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

Normal Prepar3dv4 start and loaded the Pipercub. Switched engine off and selected the FSL A320 after that; Bang CTD

All other payware aircrafts working normal. Reinstalled the A320 with all virus scanner etc disabled but no joy

I found this message in the event viewer.

(Path to application with error) Pad naar toepassing met fout: C:\Program Files\Lockheed Martin\Prepar3D v4\Prepar3D.exe
(Path to module  with error) Pad naar module met fout: C:\WINDOWS\SYSTEM32\ntdll.dll

Any solution available?
Regards. Jo va Bra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now