Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'brake'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • New Member Forums
    • Welcome New Members!
    • Help Using the AVSIM Forums
    • Help Creating an AVSIM Account and Logging on to AVSIM
  • AVSIM Fixed Based Operations (FBO)!
    • Hangar Chat
    • Flight Planning
    • Virtual Reality (VR) Hardware and Games
    • Letters to the Editorial Staff of AVSIM
    • All About Us
    • Crash To Desktop (CTD) Forum
    • The Bargain Hunter's Shack
    • Classified Ads | Want Ads | Swap Meet
    • AVSIM's Round the World Race Forum
    • AVSIM Reviews Feedback
    • The File Library General Forum
    • Flight Sim & Aviation User Stories
    • In Memoriam of Tom Allensworth
    • In Memoriam
  • Microsoft Flight Simulator Forums
    • Microsoft Flight Simulator (2020)
    • MS FSX | FSX-SE Forum
    • The Microsoft Flight (2012) Forum
    • The FS2004 (FS9) Forum
    • Flight Simulator Tips and Tricks
    • Shared Cockpits | Multi-Player Forum for FSX | FSX-SE | P3D
    • MS FSX | FSX=SE | P3D Simconnect Forum
    • FSX | P3D Missions Forum - How To
    • FSX/FSX-SE Aircraft and Panel Design Forum - How To
    • FSX | FSX-SE Scenery Design Forum - How To
    • The Paint Shop - The Aircraft Painter's Forum - How To
    • Mesh Scenery Design - How To
    • TTools for MSFS Forum
    • Add On Developer's Forum
    • DX-10 Discussions, Hints and Help
  • The Prepar3D Forums
    • The Prepar3d Forum
    • Prepar3D Tips, Tricks and How To's
  • The X-Plane Forums
    • The X-Plane General Discussions Forum
    • X-Plane Tips and Tricks
  • The IPACS Aerofly Forums
    • IPACS AeroFly FS2
  • Helicopter and Rotor Head Forum
    • Rotor Head Archive
    • Rotary Winged & Helicopter Flying
  • Simulator Screen Shots, Real Aviation Photos, & Videos
    • The AVSIM Screen Shots Forum
    • Real Aviation Photos
    • Aviation and Flight Sim Video Forum
  • Hardware & Operating Systems Discussions
    • WIN11 OS Forum
    • WIN10 OS Forum
    • WIN8 OS Forum
    • The Win7 OS Forum
    • System Hardware: PC | MOBO | RAM | CPU | HDD | SSD | PSU etc
    • Video Hardware: Monitors | Multi-Monitors | Video Cards | Drivers etc
    • Hardware Controllers: Joysticks/Yokes | Throttle Quads | Rudder Pedals | Drivers etc
    • Networks | WIFI | Routers | Ethernet | DSL | Cable Modems
  • Commercial Support Forums (Hosted by AVSIM)
    • FS2Crew Support Forum
    • Mindstar Aviation Support Forum
    • The RealityXP Support Forum
    • The Official DX10 Scenery Fixer Support Forum
    • The Multi-Crew Experience (MCE) Support Forum
    • Lorby-SI Support Forum
    • Pilot2ATC Users Forum
    • The Carenado Support Forum
    • The Alabeo Support Forum
    • Aviasoft Remote CDU for Phone / Tablet Official Support Forum
    • Airline2Sim Support Forum
    • SX Airport Design Forum
    • SimSettingsManager Official Support Forum
    • simFDR General Support Forum
    • Blue Sky Star Simulations Support Forum
    • Capt. PERO Support Forum
    • Flysimware Forum
    • Mid-Atlantic Air Museum Simulations Support
    • FSReborn Series Support Forum
    • Desk Pilot - Shared Cockpits
    • PhotoSim Labs - Bahamas sceneries
    • Fulcrum Simulator Controls
    • The PILOT'S Support Forum
    • Stick and Rudder Studios
    • Honeycomb Aeronautical
    • SimFly Pad Support Forum
  • User-to-User Support Forums
  • Freeware Support Forums
  • Virtual Airlines News and Discussion
  • Home Cockpit Builders
  • Other Civil Aviation Simulators
  • International Language Forums
  • Other Forums

Categories

  • Articles
  • AVSIM News
  • File Library News
  • AVSIM Reviews
    • Hardware
    • Aircraft
    • Scenery
  • Product Announcements & Press Releases
  • What's New @ AVSIM
  • Interviews
  • AVSIM Editorials
  • Guest Editorials
  • Obituaries

Blogs

  • Tom Allensworth's Blog
  • Gaiiden's Scroll
  • Brandon's Blog
  • Jess B's X-plane blog thingy
  • Tom_Test's Blog
  • Alpha Floor's Logbook
  • GolfPilot
  • adi518's Blog
  • Chase's Blog
  • The Big Tour
  • Tales of a Wannabe Pilot
  • Farmer Looking Skyward

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


About Me


About Me

Found 8 results

  1. Hello! (im from belgieum so my inglish is not super) First of all im Mert and i bought a pmdg aircraft. But my parking brakes are not working after i start to taxi The little red light is on but 'the parking brake is set' text is not on. My wheel chocks set is not working too after i start to taxi. Do you guys know how i can fix this? Mert Tekelioglu
  2. I have been trying to set up the Milviz Baron for the past few days. I found it to be very over sensitive to rudder and brake inputs using Saitek Rudder unit. No matter what I did, the thing was all over the place during taxi. Note that I have been using the EZCA profile that was prepared by Milviz. After purchasing The Opus weather program, I decided to Turn off the EZCA setup and try out the opus camera effects. After setting up a Camera, I started a test flight to check things out. I use FSUIPC for setting up all control inputs and had the rudder and brake controls dialed all the way back trying to control this beast on the ground. To my surprise I noticed it took much more input (almost full deflection) to get the brakes or rudder to take effect. Also note that in testing I had set the realism setting in FSX to Easy. I returned all the Slope settings in FSUIPC back to 0 and changed the realism settings to realistic and sure enough, the control problems were a thing of the past. The other thing that I noticed was that the nose drop experienced during braking was much more realistic. I have not tried this on any other aircraft at this point. I just thought it was worth letting the community know. I quite often see threads with similar control problems. It seems like at least in this case EZCA was doing to much!!
  3. Hello, I have brakes, both left and right set to joystick trigger button (Logitech X-52 Professional) and it works, but there is about a second worth of delay before brakes take effect and braking action starts. This also happens visually. When I press the brakes, the pedals in VC twitch a bit and then gradually go down. This makes speed control rather difficult and unpredictable. Is anyone else experiencing this or know of a solution?
  4. Hello! (im from belgieum so my inglish is not super) First of all im Mert and i bought a pmdg aircraft. But my parking brakes are not working after i start to taxi The little red light is on but 'the parking brake is set' text is not on. My wheel chocks set is not working too after i start to taxi. Do you guys know how i can fix this? Mert Tekelioglu
  5. Hello! (im from belgieum so my inglish is not super) First of all im Mert and i bought a pmdg aircraft. But my parking brakes are not working after i start to taxi The little red light is on but 'the parking brake is set' text is not on. My wheel chocks set is not working too after i start to taxi. Do you guys know how i can fix this? Mert Tekelioglu
  6. Hello all! I have a very annoying problem in the NGX as I had discovered that on touch down, my auto brakes dis-arm, even though I am not wanting to them to do so. The light just comes on (auto brake light) around 2-3 seconds when touched down onto the runway. I have made sure that am not touching the brakes (as that will dis-arm them, of course) and also I looked at my failures but there 100% not on, I also serviced the hydraulics just in case it was that, but sill didn't fix this problem! If anyone could please help, it would be much appreciated for your help. Thanks!
  7. Hi, I'm having serious issues with the toe brakes on my saitek pro flight pedals. There's a real nasty and sharp deadzone kind of thing at the lower end of their range of movement. What i mean is that before i push the brakes over something like 20% of their range of movement (where 0% means that the brakes are off and 100% that they're on), absolutely nothing happens. Then, when i press them beyond the 20% point, they suddenly snap into action (As you can imagine, this is not good). Between 20% and 100% they are smooth as silk, no sudden spikes or anything. I've even tried setting the pedals up with FSUIPC, still no luck. Is this caused by bad calibration or are my pedals broken? Cheers KorRacer
  8. Hello! (im from belgieum so my inglish is not super) First of all im Mert and i bought a pmdg aircraft. But my parking brakes are not working after i start to taxi The little red light is on but 'the parking brake is set' text is not on. My wheel chocks set is not working too after i start to taxi. Do you guys know how i can fix this? Mert Tekelioglu
×
×
  • Create New...