Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

GeorgeLKMT

Topic layout broke down?

Recommended Posts

Hello. It's just me or layout is messed up somehow nowadays?

 

Look at the part where the nickname is, it's placed weirdly to the top of the frame:

 

 

2113548113.png

 

 

And when somebody has a longer name with a gap, it causes this:

 

 

1458683123.png

 

 

I tried both Opera and IE, so I think this is not only my issue, or is it? :Thinking:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Note that the text of the bottom post - it all starts from the right. Of course not to mention the whole layout starting way over to the right of the screen. Avsim.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everything is messsed up also here !!

 

Text starts from the right !!!

 

Guy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Same here: everything is alligned at the right...

 

Amd the new posts are on top...???!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, text is also starting on the right for me. I'm glad it's not just me though, I tried a lot to fix it before looking in here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep. Somebody has broken the topic display template.

 

Looking at it, the problem looks to be that multi - flag display in the left cell. It's too wide for the cells width. It breaks other cells alignment attributes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup. Alignment is off, no matter what browser I try.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have seen our usernames and related data below it overlapping the message window.

 

After posting my reply was inserted below post #9 but above post #2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did never understand what the person in charge of web development does, it seems like he/she test the unfinished work over the production server..very very unprofessional.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup. Alignment is off, no matter what browser I try.

 

Everything is aligned right:

 

rightaligned.jpg

 

George

Share this post


Link to post
Share on other sites

same issue here ... look like one of the CSS pages got hosed.

 

 

--

Share this post


Link to post
Share on other sites

We know guys... We have some of the bigger issues fixed. Someone changed a code line somewhere and it blew up the front page, the store and the topic system within the forum. We are still working on the offset to the right caused by larger names. That one has us stumped, but we're working on it. So yes, we aware of the offest to the right issue and have fixed the larger issue of the pages getting hosed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

................................................................................................................................................................. Me too :Chicken:

Share this post


Link to post
Share on other sites

..very very unprofessional.

That would be me. And thank you for your opinion. Just so you know, a module update introduced a number of issues that we did not have this time yesterday.

 

It is now fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems to be fixed now :Loser:

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems to be fixed now :Loser:

That's what I said nearly two hours ago. Why the Looser emoticon?

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's what I said nearly two hours ago. Why the Looser emoticon?

 

The Looser emoticon? I thought it was a salute :Nail Biting:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tom, looks like it's not fully fixed, i.e., large names such as yours still displace your post a liitle to the right.

 

Best regards from Colombia,

Luis Miguel

 

Edit: My name in the forums is also large... and also my posts are displaced :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

What about post order? Lots of older topics that I find when searching for answers/solutions, have message posts appearing in reverse order. I thought it might be due to a user preference setting, but if it is I can't find where to change it. I haven't deliberately read anything recent, so this topic is the first time I can remember seeing the messages in the right order.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...