mazelda

Unread content problem

Recommended Posts

Has anything changed in the last day or so regarding the unread content tab?

Before i used to get a whole page of topics posted in the last hour and longer,but now it tells me that i have nothing,but going to the individual forums i can see posts that have been put up in the last few minutes

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I am having the same issue - accessing the site via Safari on an iPhone. No “new content” is available.

Yesterday morning, when I logged on to the forums, there was a status message that the forum index was being processed. Is that still going on? Site access and topic-loading is extremely slow at the moment. It had been working pretty well for the last couple of weeks.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unread Content no longer works for me either. It says no content available.

Ted

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here, it no longer works for me in a windows environment nor on my iPad or iPhone?

 

Bill Clark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here. I really liked this feature.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here.  The system was upgraded last night and right now, for me, it seems slow.  I will check with Brian, our tech.

Share this post


Link to post
Share on other sites

same but after 2 or 3 F5 I got it back.

What I really miss is the old way of reading trendy thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stopped working for me about a day ago along with another forum slow down 😞

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is no longer available. All I get is:

unread.JPG

 

Scrub this, it's come back again. Is someone poking around in the works...again?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same for me, first time in the morning then I checked again a few hours later and content was there. Then it happened again where there wasn't any content. Jim, it's not like our sim, stop tweaking it or at least follow the forum guide lol.

Anyway, hope it gets back to normal soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

😀 Brian, the AVSIM Tech (replaced Tom), has been busy upgrading and installing security updates.  Tom tried to do this unsuccessfully several times and had to roll everything back.  Brian cannot find anything obvious that would be causing this problem so he has gone to the IPS Community techs to see if they can fix it (we get "free" support from IPS).  Apologize to everyone for the inconvenience!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ron, 

My 'Unread Content' is un-populated, like your original. Please confirm present status. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

guess  its  due  to the update  thats  going  on hope it  gets  sorted

Edited by pete_auau

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is working for me now at 7:43 pm EST

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, mazelda said:

Has anything changed in the last day or so regarding the unread content tab?

 

8 hours ago, JRBarrett said:

I am having the same issue

 

8 hours ago, Ted Striker said:

Unread Content no longer works

 

7 hours ago, sbclark said:

Same here, it no longer works

 

7 hours ago, SKEWR said:

Same here. I really liked this feature

 

7 hours ago, simbio said:

same but after 2 or 3 F5

 

5 hours ago, boez said:

Stopped working for me

 

4 hours ago, HUSSAR said:

Same for me, first time in the morning then I checked again

Please try again.  It is working for me as of 7:47 pm EST.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now