Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'xplane 10'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • New Member Forums
    • Welcome New Members!
    • Help Using the AVSIM Forums
    • Help Creating an AVSIM Account and Logging on to AVSIM
  • AVSIM Fixed Based Operations (FBO)!
    • Hangar Chat
    • Flight Planning
    • Virtual Reality (VR) Hardware and Games
    • Letters to the Editorial Staff of AVSIM
    • All About Us
    • Crash To Desktop (CTD) Forum
    • The Bargain Hunter's Shack
    • Classified Ads | Want Ads | Swap Meet
    • AVSIM's Round the World Race Forum
    • AVSIM Reviews Feedback
    • The File Library General Forum
    • Flight Sim & Aviation User Stories
    • In Memoriam of Tom Allensworth
    • In Memoriam
  • Microsoft Flight Simulator Forums
    • Microsoft Flight Simulator (2020)
    • MS FSX | FSX-SE Forum
    • The Microsoft Flight (2012) Forum
    • The FS2004 (FS9) Forum
    • Flight Simulator Tips and Tricks
    • Shared Cockpits | Multi-Player Forum for FSX | FSX-SE | P3D
    • MS FSX | FSX=SE | P3D Simconnect Forum
    • FSX | P3D Missions Forum - How To
    • FSX/FSX-SE Aircraft and Panel Design Forum - How To
    • FSX | FSX-SE Scenery Design Forum - How To
    • The Paint Shop - The Aircraft Painter's Forum - How To
    • Mesh Scenery Design - How To
    • TTools for MSFS Forum
    • Add On Developer's Forum
    • DX-10 Discussions, Hints and Help
  • The Prepar3D Forums
    • The Prepar3d Forum
    • Prepar3D Tips, Tricks and How To's
  • The X-Plane Forums
    • The X-Plane General Discussions Forum
    • X-Plane Tips and Tricks
  • The IPACS Aerofly Forums
    • IPACS AeroFly FS2
  • Simulator Screen Shots, Real Aviation Photos, & Videos
    • The AVSIM Screen Shots Forum
    • Real Aviation Photos
    • Aviation and Flight Sim Video Forum
  • Hardware & Operating Systems Discussions
    • WIN10 OS Forum
    • WIN8 OS Forum
    • The Win7 OS Forum
    • MOBO | RAM | CPU | HDD | SSD | Desktops | Laptops
    • Monitors | Multi-Monitors | Video Cards | Drivers
    • Hardware Controllers | Joysticks | Drivers
    • Networks | WIFI | Routers | Ethernet | DSL | Cable Modems
  • Commercial Support Forums (Hosted by AVSIM)
    • FS2Crew Support Forum
    • Mindstar Aviation Support Forum
    • The RealityXP Support Forum
    • The Official DX10 Scenery Fixer Support Forum
    • The Multi-Crew Experience (MCE) Support Forum
    • Virtual Avionics Support Forum
    • Lorby-SI Support Forum
    • Pilot2ATC Users Forum
    • The Carenado Support Forum
    • The Alabeo Support Forum
    • Remote CDU for Phone / Tablet Official Support Forum
    • Airline2Sim Support Forum
    • SX Airport Design Forum
    • P3D Tweak Assistant (PTA) and RealismShaderPack
    • The simPlugins Support Forum
    • SimSettingsManager Official Support Forum
    • simFDR General Support Forum
    • Blue Sky Star Simulations Support Forum
    • Capt. PERO Support Forum
    • Flysimware Forum
    • Mid-Atlantic Air Museum Simulations Support
    • FSReborn Series Support Forum
    • Desk Pilot - Shared Cockpits
    • PhotoSim Labs - Bahamas sceneries
    • Fulcrum Simulator Controls
    • The PILOT'S Support Forum
    • Stick and Rudder Studios
  • User-to-User Support Forums
  • Freeware Support Forums
  • Virtual Airlines News and Discussion
  • Home Cockpit Builders
  • Other Civil Aviation Simulators
  • International Language Forums
  • Other Forums

Categories

  • Articles
  • AVSIM News
  • File Library News
  • AVSIM Reviews
    • Hardware
    • Aircraft
    • Scenery
  • Product Announcements & Press Releases
  • What's New @ AVSIM
  • Interviews
  • AVSIM Editorials
  • Guest Editorials
  • Obituaries

Blogs

  • Tom Allensworth's Blog
  • Gaiiden's Scroll
  • Brandon's Box
  • Jess B's X-plane blog thingy
  • Tom_Test's Blog
  • Alpha Floor's Logbook
  • GolfPilot
  • adi518's Blog
  • Chase's Blog
  • The Big Tour
  • Tales of a Wannabe Pilot
  • Farmer Looking Skyward

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


About Me


About Me

Found 6 results

  1. Hello all, I purchased the Carenado CT182T G1000 HD for my Xplane 10.5. I loaded it on my laptop and I remember the first time I started the program after placing the aircraft in the right folder and the carenado folder with the database in the xplane root directory, xplane displayed a screen for me to enter the serial key. I entered it and everything worked fine. Well I recently got a more powerful machine a i7 11Gb of ram with a Gforce 470 in it. I reloaded xplane 10 on the new machine and got the update for it like before on my laptop. Next I did the same procedure placing the carenado folders in the right place but this time when I started xplane there was never any pop up screen asking me for the serial key. Instead it loaded the airplane but the G1000 screens are black and none of the buttons work and there is no sound. I tried everything. I re-downloaded both the aircraft file and database files new from the Carenado web site. I tried deleting the XPlane 10 and reinstalling it then adding the folders in the right place again but still no screen popping up asking me for the serial. I am assuming the g1000 is not working because there was never a serial entered to unlock it. All the other planes that come with xplane 10 work great. Both the older laptop and the new computer are running windows 7 with SP1. Any help would be greatly appreciated .
  2. I have xplane 10 on desktop win 7,,,and laptop win 10 gtn 750 was working on both computers then my gtn 750 on laptop stopped working..tried to reload it 6 times but after installing the garmin trainer is just hung up cpu running at 16 percent i let it run for 20minutes but nothing.... and the gtn 750 shows up greyed out on computer with little gtn 750 showing in red at bottom .... what can cause this problem?? and yes my f1 account is activated for this purchase i do love that garmin 750
  3. Hi Im new to xplane 10 so please excuse my ignorance. I have searched for solutions to this prob but could find nothing. The issue is when I hop in a plane in xplane and set the 3d cockpit command view I cannot adjust the camera at all. Mouse look doesnt work, the rotate left right etc keys dont work nothing moves the camera. Also when I select this view the camera is low and to the left like the pilot is a nine year old with balance problems. When I go into free camera view then all the keys and mouselook works again but the translate keys move super fast and the view shoots out of the cockpit with one press of either rotate view key.. Im so frustrated and dont get what im doing wrong. Can anyone help?? Cheers Cathal
  4. From the album: X-Plane Pictures

×
×
  • Create New...