Jump to content
Sign in to follow this  
captain420

what's wrong with this site?

Recommended Posts

The site has lost its formatting. I have tried rebooting, clearing out my cookies, and even tried on multiple machines. It doesn't look right no matter how many times I refresh. Please help. It's very hard to navigate now because it doesn't pick up the .css file for some reason.

  • Like 3

ASUS ROG Maximus Hero XII ▪︎ Intel i9-10900K ▪︎ NVIDIA RTX 3090 FE ▪︎ 64GB Corsair Vengeance RGB Pro ▪︎ Windows 10 Pro (21H1) ▪︎ Samsung 970 EVO Pro 1TB NVME SSD (OS Drive) ▪︎ Samsung 860 EVO 2TB SATA SSD ▪︎ Seagate 4TB SATA HDD ▪︎ Corsair RMx 850W PSU

Share this post


Link to post
Share on other sites

For some reason, it works right on my iphone. But on desktop or mac, the formatting is bugged.

  • Like 2

PC- AMD Ryzen 7800X3D, 64gb 6400mhz RAM, Nvidia RTX4090

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hang on guys, we’re working on it 👍

Cheers,

Pete

  • Like 2

I9-13900K, RTX 4090, DR5-6000MHZCORSAIR ICUE H150I ELITE, ASUS PRIME Z790-P, THERMALTAKE TOUGHPOWER GF3 1350W, WIN 11

Share this post


Link to post
Share on other sites

remember to refresh the page too!

 

Vic


 

RIG#1 - 7700K 5.0g ROG X270F 3600 15-15-15 - EVGA RTX 3090 1000W PSU 1- 850G EVO SSD, 2-256G OCZ SSD, 1TB,HAF942-H100 Water W1064Pro
40" 4K Monitor 3840x2160 - AS16, ASCA, GEP3D, UTX, Toposim, ORBX Regions, TrackIR
RIG#2 - 3770K 4.7g Asus Z77 1600 7-8-7 GTX1080ti DH14 850W 2-1TB WD HDD,1tb VRap, Armor+ W10 Pro 2 - HannsG 28" Monitors
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Finally its back! Thanks. I thought it was just me for a minute there.


ASUS ROG Maximus Hero XII ▪︎ Intel i9-10900K ▪︎ NVIDIA RTX 3090 FE ▪︎ 64GB Corsair Vengeance RGB Pro ▪︎ Windows 10 Pro (21H1) ▪︎ Samsung 970 EVO Pro 1TB NVME SSD (OS Drive) ▪︎ Samsung 860 EVO 2TB SATA SSD ▪︎ Seagate 4TB SATA HDD ▪︎ Corsair RMx 850W PSU

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm unable to download from the Library. 

504 Gateway Time-out

The server didn't respond in time.


Dan

i9-13900K / Asus Maximus Hero Z790 / RTX 4090 FE / G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB DDR5-6400 CL32 / Artic Liquid Freezer II 360 / Samsung 980 PRO SSD 1TB PCIe NVMe M.2 / Samsung 980 PRO SSD 2TB PCIe NVMe M.2 / Samsung 970 EVO Plus SSD 2TB PCIe NVMe M.2 / EVGA 1000W G3, 80+ Gold / Phanteks Eclipse P600S ATX Mid Tower / Arctic P14 PWM Case Fans / LG C2 42 Inch Class 4K OLED TV/Monitor / Windows 11 Pro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Site is under repair by our tech!  Your patience is appreciated!

  • Like 1

Charlie Aron

AVSIM Board of Directors-Moderator-Registrar

Awaiting the new Microsoft Flight Sim and the purchase of a new system.  Running a Chromebook for now! :cool:

                                     

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Wise87 said:

I'm unable to download from the Library. 

504 Gateway Time-out

The server didn't respond in time.

Likewise, so missed that SMS-Overland freebie MD-11 yesterday, and today's the same messages of 504 Gateway time-outs

Share this post


Link to post
Share on other sites

deleted

Edited by jmdriskell

Boeing777_Banner_Pilot.jpg

James M Driskell, Maj USMC (Ret)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

C'mom guys, you know your political statements will be removed no matter what party they stand for.  Goes for quotes of the statements!

  • Like 1

Charlie Aron

AVSIM Board of Directors-Moderator-Registrar

Awaiting the new Microsoft Flight Sim and the purchase of a new system.  Running a Chromebook for now! :cool:

                                     

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello

Site is working, but Unread Content is not.

Cheers

  • Like 2
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, RamonB said:

Hello

Site is working, but Unread Content is not.

Cheers

Same experience. Progress... 


Best regards,
--Anders Bermann--
____________________
Scandinavian VA

Pilot-ID: SAS2471

Share this post


Link to post
Share on other sites

Having the same issues. All formatting gone and everything in a list view. Makes the forum and site in general impossible to use.


James

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...